Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek mennyire jönnek be a cuki, animés stílusú és viselkedésű lányok?
Ha igazából is olyan kis aranyos és cuki, akkor jöhet. Aki képes a leglényegtelenebb szavakon a mondandódban sírni, vagy éppen körbeugrálva (szó szerint) örülni neki.
Én bírom az ilyeneket nagyon :) De csak ha igazából ilyen. Ha otthon egy leülös csöndes lányka vagy ilyesmi az úgy nem. Csak ha ez a cuki viselkedés igazi.
Mivel eléggé anime függő vagyok, és sztem az élő lányok nem nagy számok általában, csak dugni akarom őket maximum, szal a 2D-s animelányok eléggé bejönnek, most pl az Idolmasterrel játszom PSP emulátorral, és olyan ari idol producere vagyok, hogy ááááhhh~ *_______* Azt mondta nekem hogy Ő nem is aranyos és az osztályába sokkal aranyosabbak vannak <3 :DD
F19
Utolsó, remélem csak vicceltél.
A kérdésre válaszolva meg sok animet láttam, sok fajta anime lánnyal, de ha arra a nagyon kislányos stílusra gondolsz, aki mindig nyávog meg ilyesmi, akkor egyáltalán nem jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!