Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, nektek mennyire jönnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek mennyire jönnek be a cuki, animés stílusú és viselkedésű lányok?

Figyelt kérdés

2013. júl. 5. 02:57
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
ameddig nem esik túlzásba jön,de az exem egy idő után annyira felvette ezt a stílust hogy inkább ostobának és idegesítőnek tűnt mint aranyosnak,pedig én is szeretem az animkéet
2013. júl. 5. 08:53
 12/30 anonim ***** válasza:
*bejön
2013. júl. 5. 08:53
 13/30 ahmon ***** válasza:
44%

Ha igazából is olyan kis aranyos és cuki, akkor jöhet. Aki képes a leglényegtelenebb szavakon a mondandódban sírni, vagy éppen körbeugrálva (szó szerint) örülni neki.

Én bírom az ilyeneket nagyon :) De csak ha igazából ilyen. Ha otthon egy leülös csöndes lányka vagy ilyesmi az úgy nem. Csak ha ez a cuki viselkedés igazi.

2013. júl. 5. 09:02
 14/30 anonim ***** válasza:
39%
ja am lehet japánok készítik, de sokszor amcsikról-angolokról szól :/ szoval nem mondhatunk semmmit
2013. júl. 5. 10:56
 15/30 anonim ***** válasza:
Amég nem rúgod és ütsz fiúkat addig bejön. :)
2013. júl. 5. 12:27
 16/30 anonim ***** válasza:
12%

Mivel eléggé anime függő vagyok, és sztem az élő lányok nem nagy számok általában, csak dugni akarom őket maximum, szal a 2D-s animelányok eléggé bejönnek, most pl az Idolmasterrel játszom PSP emulátorral, és olyan ari idol producere vagyok, hogy ááááhhh~ *_______* Azt mondta nekem hogy Ő nem is aranyos és az osztályába sokkal aranyosabbak vannak <3 :DD

F19

2013. júl. 5. 12:28
 17/30 anonim ***** válasza:

Utolsó, remélem csak vicceltél.

A kérdésre válaszolva meg sok animet láttam, sok fajta anime lánnyal, de ha arra a nagyon kislányos stílusra gondolsz, aki mindig nyávog meg ilyesmi, akkor egyáltalán nem jön be.

2013. júl. 5. 12:48
 18/30 anonim ***** válasza:
Eléggé .
2013. júl. 5. 13:57
 19/30 anonim válasza:
ezt azért kérdezted mer kéne valaki? hány éves vagy?
2013. júl. 5. 20:42
 20/30 A kérdező kommentje:
Nem, nem azért kérdeztem. Egyszerűen csak kíváncsi vagyok rá, hogy mit gondolnak. 16 éves vagyok. : )
2013. júl. 5. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!