Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, ti hogy szörtelenítete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ti hogy szörtelenítetek úgy hogy ott lent semmi ne maradjon?

Figyelt kérdés
úgyértem, a puncitól a végbélnyílásig?:Drem nem nagyon gáz a kérdés :/
2009. okt. 16. 18:29
 1/6 anonim ***** válasza:

ezen az oldalon pont az a jó, hogy semmilyen kérdés nem gáz :)

én nem szoktam teljesen szőrteleníteni

egy csíkot hagyok középen

egyik barátnőm megvágta magát ott, szegény alig tudott ülni napokig... és nagyon vérzik is. ha mindenképpen ezt szeretnéd, akkor sztem menj el kozmetikushoz

2009. okt. 16. 18:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Én igen. Egy részét epillálom, egy részét borotválom. Kellemetlen érzés, mikor nő vissza a szőr, de szerintem így ízléses. Mindenki döntse el magának.
2009. okt. 16. 19:24
 3/6 anonim ***** válasza:

a szeméremdombomon szoktam hagyni középen egycsíkot,mert a páromnemszereti csupaszon,de körülötte,meg alul,ahüvelybemenetnél és a végbélnyílásnál teljesen leszedek mindent.

17/L

2009. okt. 16. 20:53
 4/6 anonim ***** válasza:
én borotvával mindenhol leszedem ameddig csak elérem:) néha hagyok csíkot de ez kedvfüggő!!! Ami meg marad alul, azt néha a barátom szedi le nekem mert ő látja amit én már nem és szereti is csinálni:):):)
2009. okt. 16. 23:32
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!:)
2009. okt. 17. 14:54
 6/6 anonim ***** válasza:
a nyilás krnyékét borotválom de ez akkor jó ha nagyon kiismered "ott" magad és ismered a vonalaidat.a maradék helyen epilálok
2009. nov. 10. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!