Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó az neki, hogy látta de nem válaszol?
Figyelt kérdés
:'( hihetetlen ...annyira idegesítő.nektek volt már ugye? ilyenkor mit lehet tenni..menjek az idegeire és írjam tele az üzenőfalát? xD2013. júl. 4. 15:18
2/8 anonim válasza:
Ne ne ne ne ne ne ne csinálj semmit. Nekem is volt ilyen. Egy jó ideig nem kerestem, aztán írt ő magától (jobbik esetben) ;)
3/8 anonim válasza:
Sz*rd le te is lehet nem kíváncsi rád azért nem ír :S
4/8 A kérdező kommentje:
ajj..oké xDD akkor leszarom..
2013. júl. 4. 15:20
5/8 anonim válasza:
Ne is törödj vele, az én kedves beszélgető partnerem 1 hete nem ír vissza a kérdésemre.
6/8 A kérdező kommentje:
5-ös ahhoz már tehetség kell :/
2013. júl. 4. 15:21
7/8 anonim válasza:
Pont én is így vagyok vele, egy okos és szép csaj jelöltbe egyik társkeresőn, majd később facebookon.
Jól indult, 4 napig üzenetet küldtünk egymásnak, utána másnap már el sem olvasta.
Amikor elovasta sem válaszolt.
Megkérdeztem mi a baj,de semmi válasz.
Pedig olyan jónak indult,sok közös is volt bennünk.
Dehát ha nem,akkor nem.
Szar az amikor az embert "semmiben",kétségek közt hagyják.
Legalább mondja azt a fél,hogy csak barátnak kellenél csak,vagy még annak sem, vagy épp "Kérkel kopj le".
De ez a passzívan kimondott tűnj innen a f*ba fáj a legjobban.
8/8 anonim válasza:
5-ös ilyen már nekem is volt, extraként mikor nagy nehezen visszaírt, számonkért, hogy miért nem kerestem. Elmagyaráztam neki, hogy mégsem beszélgethetek magammal, kérdést intéztem hozzá, amire én nem tudok válaszolni. Állítása szerint nem tűnt fel neki, pedig nem a szöveg közepén volt, hogy elvesszen, hanem a végén. Kedves kérdező a tiédre válaszolva: ne foglalkozz vele, majd csak ír. :-D Én már játszom ezt egy ideje. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!