Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Látta vagy nem látta?
Facebookon üzenetet írtam egy fiúnak (nem ez volt az első, párat már váltottunk). Valamiért nem írta ki a face, hogy "látta", pedig azóta volt már fent.
létezik olyan, hogy nem megy el az üzi, csak nálam van meg, de hozzá nem ér el?
Vagy direkt nem olvasta el?
El vagyok keseredve, mert nagyon tetszik, de személyesen egyelőre egy ideig nem fogom látni. Nem akarok ráírni, nehogy nyomulásnak vélje...
Szerintem ha nem írta ki hogy látta, nem kattintott rá.
De amúgy ha a chatben nyitod meg a beszélgetést, ott nem mindig írja ki látta-e, ha viszont az üzeneteknél, ott mindig normálisan kiírja, ha már olvasták.
Amúgy én is mindig csak azt nyitom meg, amire válaszolni szeretnék mert vártam, vagy ami sürgős,ha lesz ideje biztos visszaír majd.(Legalábbis amennyiben nem bunkó, úgyis kapsz választ, ha meg nem kapsz, nem érdemes bánkódni miatta!)
1-es, de nem cseteltünk, akkor is ő meg tudja így nyitni? nem értem
2-es, majd lesz, remélem :)
3-as, biztos igazad van, csak én mindig megnyitok mindent, és magamból indultam ki
csak attól féltem, hogy nem kapta meg, és ő tart engem bunkónak, hogy nem válaszoltam :(
Van egy barátnőm, és vele - senki másnál - van olyan, hogy nem írja ki, ha olvasta. Válaszol rá, tehát tuti
megkapja, de nem írja ki soha, hogy "látta".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!