Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pénzéhes, és anyagias...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pénzéhes, és anyagias lányokkal/nőkkel mi lesz idősebb korukra?

Figyelt kérdés

Nem, nem általánosítok, tudom, hogy nem mindenki ilyen, csak érdekelne.

Aki pénzéhes, nagyon anyagias, mindig gazdag palikkal hempereg, azzal mi lesz felnőtt, vagy esetleg idős korára? Mert én el nem hiszem, hogy mindegyik szintén kőgazdag lesz, vagy hasonlók. Révén, hogy ők sem maradnak fiatalok, és szépek.

Azért kérdezem, mert anyámnak volt ilyen ismerőse. Fiatal korában gazdag pasikkal volt mindig, majd amikor már nem kellett senkinek (de közben buta volt), el kellett mennie a vasútra takarítani.

Mi a véleményetek? Vajon mi lesz velük? Csak érdekel. (sajnálni nem sajnálom őket, mert nem szeretem, ha valaki pénzéhes)

2013. júl. 4. 12:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szerintem találnak egy balekot. Van egy pár nőismerősünk a széles barátai körünkben aki ilyen. Mind talált egy balekot, szültek 1-2 gyereket. A férjüket ugráltatják, kizsigerelik őket lelkileg, anyagilag. A hapsi meg dolgozik a gyerek miatt, vagy hogy ne legyen veszekedés. Abszolút papuccsá válnak. Mindenki megtalálja a párját. Szerintem majd amikor már idősebbek lesznek és a férfi rájön h elcseszte, akkor elcsavarja egy fiatalabb normális lány a fejét, addig beszél neki, amíg a férfi le nem lécel a feleségtől. A feleség meg majd megél a gyerektartásból, vagy talál egy újabb balekot.
2013. júl. 4. 12:26
 12/21 anonim válasza:

Apámnak van erre egy mondása:

Ha a k***a megöregszik,

Hasra fekszik, s úgy melegszik.

2013. júl. 4. 12:29
 13/21 anonim ***** válasza:
Minél hamarabb kiköltözik dubaiba
2013. júl. 4. 12:42
 14/21 anonim ***** válasza:
ha okosan csinálta, akkor addigra bebiztosította magát, vagyis gyűjtött pénzt, van lakása a saját nevén, kocsija...stb.
2013. júl. 4. 12:44
 15/21 anonim ***** válasza:
az ilyen nők nem is emberek,de az se aki hagyja hogy egy Az kihasználja.ku*rva an*yjukat :D
2013. júl. 4. 14:12
 16/21 anonim ***** válasza:
Kifognak valami pénzes palit. Könnyű mert a gazdagok közt akad sok bepalizható kis nyüzüge aki örül ha egy jobb nő van vele.
2013. júl. 4. 14:26
 17/21 anonim ***** válasza:
Beletörődnek hogy nincs elég sok pénzük vagy elmennek prostinak, még esetleg kellenek pár 50-60 évesnek talán a menopauza közelében
2013. júl. 4. 15:14
 18/21 anonim ***** válasza:

Magányos kiégett klimaxos lotyók lesznek, és majd teli torokból szidják a férfiakat. Mi meg röhögünk rajtuk.

Az nevet aki utoljára nevet...

2013. júl. 4. 16:54
 19/21 ivilicious ***** válasza:

1. vagy megtart egyet,és jól fog élni,stb.

2. egy olcsó kivénhedt ,csóró sza.jha leszmert mindig mástól függöttés neki sosem volt semmije,mert butát csinálta

3. okos volt és leszedte a pasikat,befektetett valamibe

2013. júl. 22. 13:59
 20/21 anonim ***** válasza:
Szül egy gyereket mindegyik pasinak majd gyerektartást követel miután szétmennek...
2013. júl. 22. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!