Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek bejönnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek bejönnek a 'NAGYDUMÁS' pasik?

Figyelt kérdés
Ilyesmire gondolok: Viccesen összehord mindenféle baromságot, aminek gyakran semmi értelme.
2013. júl. 4. 02:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az ilyen lőjje le magát. Nekem kisfiú hatását kelti.. Az, hogy össze-vissza beszél megállás nélkül, és az sem gátolja ha idegesít másokat.. Pont mint egy óvodás! ;)

Inkább a csöndesebb pasik jönnek be, akik nem sokszor szólalnak meg, de amikor igen, akkor nagyon.. Úgy értem ha megszólal, annak súlya van. Legyen már egy pasinak tekintélye!!

2013. júl. 4. 10:50
 12/14 anonim ***** válasza:
a logikájukat kérded most a lányoknak, az ösztöneik mást akarnak. Igazából sokszor mindegy mit mondasz ha határozottan mondod csak vigyorognak és érdeklődnek xd
2013. júl. 4. 11:10
 13/14 anonim válasza:
Nem, szerintem kushadj a sarokban és akkor gyere elő, ha hívlak. Főzni, mosni, takarítani szükséges, valamint ezentúl csak pelenkát hordhatsz.
2013. júl. 4. 22:05
 14/14 anonim ***** válasza:

Adam Blade:

Ne keverd már össze az egy éjszakás dugásra alkalmas iq gyenge lányokat az értelmesekkel.

Azoknak nem fog bejönni.

SOk pasi azt hiszi, hogy attól jó pasi, hogy (fél)részeg ostoba csajokat megdönget. Ehhez nem kell semmi, szánalmas hozzáállás.

2013. júl. 4. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!