Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Bejönnek nektek az aranyos, és egyszere jófej, nagydumás lányok?
Figyelt kérdés
csak mert én pont ilyen vok aztmondják...:D
17L
2009. szept. 14. 12:51
3/12 anonim válasza:
Igen, bejönnek. Ha gondolod, hívj fel...
4/12 anonim válasza:
Aranyos? Hányingerem van, mikor meló után kedvesek velem! Utálom a jófej csajokat!! Menjenek a francba! Csak felidegesít, ahogy megnevettetik az embereket, és jó hangulat lengi őket körül! Fujj! Nagydumás? Csak az apatikus kínos csendet szeretem, fingszaggal!
Hihetetlen. Nem is értem hogyan tetszhet egy ilyen lány valakinek...
Nehogy megpróbálj privátot írni, mert Én egy csendes s*ggfej vagyok, aki igazán paraszt! Amúgy pont passzolnál, de ezek túl fontos szempontok nekem, hogy elnézzek mellettük!
5/12 anonim válasza:
13:12: Oké, hogy ironizálsz, de biztos lesz, aki háborogni fog. XD
6/12 A kérdező kommentje:
13:03: nem tudom a számodat..:S:D
13:12: köszi értettem a lényeget, h hülye a kérdésem de sebaaaj:D (én nem pontoztalak le :)
2009. szept. 14. 13:30
7/12 Thurston válasza:
Nekem nem. Nagyra tudom értékelni a csendet. Ha valakivel simán el tudok tölteni egy egész napot úgy, hogy szinte nem is szólunk egymáshoz, és mégsem érezzük kínosnak, nekem annál jobb nincs is.
8/12 A kérdező kommentje:
persze én is szeretem a csendet.. h csak úgy odabújok a barátomhoz és vagyunk...:) köszi a válaszod
2009. szept. 14. 14:21
9/12 anonim válasza:
Én is szeretem :) 17/F
Kép magadról mikor lesz? :)
10/12 anonim válasza:
Szerintem jó, ha valaki nagydumás. Otthon is oda-vissza osztjuk egymást mindenkivel és általában jó kedvünk van, mert tudjuk, hogy senki se gondolja komolyan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!