Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítség! Első csók! Valak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

ForeverL kérdése:

Segítség! Első csók! Valak?

Figyelt kérdés
Van egy srác akit szeretek és ő is szeret, de nem járunk. Meghívott Hétfőre filmezni és igent mondtam. Másnam megkérdezte, hogy mit csinálnék ha megcsókolna. Azt mondtam, hogy visszacsókolnék.Izgulok nagyon. És valahogy várom... Mit csinéljak? Ha megcsókol járjak vele? Milyen lesz? Félek, hogy béna leszek..14/L

2013. júl. 4. 00:21
 1/5 anonim ***** válasza:

14 évesen mindeni béna. gyakorlás teszi a mestert.

az hogy járjál e vele azt meg már hagy ne tölünk kérdezd..

2013. júl. 4. 00:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Ne azért járj vele, mert megcsókol! :)

Menni fog magától, ne aggódj. Mindenki elkezdi valahol. Lazítsd el az ajkaidat és hagyd, hogy Ő irányítson. Menni fog! :)

Sok sikert!

17l

2013. júl. 4. 00:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez édes :D

Amúgy ha görcsölsz rajta tuti elszúrod. Hagyd hogy Ő kezdeményezzen és irányítson. Elrontani csak akkor tudod, ha az egész arca tiszta nyál lesz.

Csak simán először érj hozzá az ajkaiddal mikor közeledik. Ha ő meg ki akarja nyitni a száját és te is akarod akkor menj bele, de szerintem egy picit még maradj a csokot szájas csókoknál :)

2013. júl. 4. 00:30
 4/5 anonim ***** válasza:
.)
2013. júl. 4. 00:42
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek! :)
2013. júl. 6. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!