Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a testvérem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a testvérem?

Figyelt kérdés
A Testvérem a szobájában ült és verte a farkát és rajtakaptam. Le voltam döbbenve.. most mit tegyek am 13 éves... :sss pls help me

2013. júl. 3. 21:18
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%

Minek kell benyitni a szóbájába pistike.

És teljesen normális nem kell semmit se csinálnod.

2013. júl. 5. 13:52
 12/18 A kérdező kommentje:
Mentem szólni hogy kész a vacsi ! És nem vagyok lány... Habár mindenki magából indul ki... Láttam már ilyet de nem gondoltam volna rólla.....
2013. júl. 5. 21:04
 13/18 anonim válasza:
Ez természetes dolog... Minden emberben ott az önkielégítés vágya.:D Viszont legközelebb ordibálj rá hogy :"Mivan, már megint azzal a szarral játszol?":DDD
2013. júl. 7. 11:32
 14/18 anonim válasza:
segíts neki benne
2013. júl. 7. 11:37
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy lány, akkor meg pláne nem kéne csodálkoznod. Még sosem verted fiú létedre?!
2013. júl. 7. 19:39
 16/18 anonim ***** válasza:

Ha tudod mi az a farok verés akkor lehet már te is próbáltad nem? Ha nem akkor próbáld ki és rájössz miért csinálja a tesód. :)

Nem ciki, normális dolog, ne ijedj meg tőle. Jó elég cink a saját tesónkat így látni, de nem kell ezen fennakadni. Természetes dolog, és az egészséges szexualitás része. Mondjuk azt mondhatod neki, hogy legközelebb legyen óvatosabb, mert senki nem kíváncsi rá.

2013. júl. 9. 17:23
 17/18 anonim válasza:
akkor már tudod hogy ő is csinálja, legközelebb csinálhatjátok eggyütt is
2013. júl. 11. 15:59
 18/18 A kérdező kommentje:
Jó az okké hogy én is csinálom de hogy a tesóm ? !
2014. márc. 3. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!