Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rammozdult egy 33 eves Ferfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rammozdult egy 33 eves Ferfi 14L Talan pedofil?

Figyelt kérdés

2013. júl. 3. 21:16
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
79%
"mondja hogy szeretne megkúrni":D:D:D:D:D:D
2013. júl. 3. 21:24
 12/28 anonim ***** válasza:
Ijjeszd meg hogy be fogod jelenteni a rendőrségen kiskorú bántalmazásáért :P
2013. júl. 3. 21:30
 13/28 anonim ***** válasza:
Én nekem 19 évesen tetszik egy 14 éves lány. Azt mondja túl idős vagyok... akkor rád mit szólna a drága???
2013. júl. 3. 21:32
 14/28 anonim ***** válasza:
Pedifil, szolj apudnak. Ennyit tudok aanlani.
2013. júl. 3. 21:36
 15/28 anonim ***** válasza:
*ajanlani
2013. júl. 3. 21:36
 16/28 anonim ***** válasza:
csak szexre kellesz, inkább fiatalabb sráccal, ne ilyennel N
2013. júl. 3. 21:37
 17/28 A kérdező kommentje:
En nem akarok tole semmit..egy erzelmes sracnak ismertem meg..en csak baratkent tekintek/tekintettem ra..
2013. júl. 3. 21:40
 18/28 anonim ***** válasza:
mondd meg neki hogy te nem akarsz semmit tőle, és ha nem hagy békén akkor szólj a szüleidnek mielőtt akcióba lépne
2013. júl. 3. 21:58
 19/28 Bea1202 ***** válasza:
Off. A tizes válaszolón hangosan felröhögtem :) On: Igen. Pedofil. 33 évesen nemár 14 éveseket kajtasson. Annyi szép 30-as nő van. Az meg, hogy 16-nak nézel ki, nem a te "hibád", kivéve persze ha p*csaszoknyában meg magassarkúban rázod a s*gged felnőtt férfiaknak, mert akkor de. Na. Van nekem egy haverom, az is kislányokra bukik, de eszébe nem jutna ilyeneket mondani nekik. Megmarad gondolati szinten perverz pedofil. A szüleidnek mondd el, hogy miket mondd, mert ha neadjisten nem csak szóbeli szinten marad, hanem megpróbál megerőszakolni, akkor majd csak pislognak, hogy erről nem is tudtak.
2013. júl. 3. 22:16
 20/28 anonim ***** válasza:

Én is ugyanebben a helyzetben voltam. Rám is hajtott egy 20, egy 28 és egy több mint harminc évvel idõsebb férfi. Elõször észre sem vettem, milyen környezetbe kerültem. Barátnõm apja és annak kêt haverja volt ez.Szerencsére még idõben kiszakadtam ebbõl a környezetbõl. Lelkileg nagyon megviselt ez az egêsz.

Most leszek 15. Ez két évvel ezelõtt volt. Mindenki mindig gimisnek, esetleg egyetemistának néz. Már akkor is így volt.

2013. júl. 4. 00:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!