Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak olyan fiúk, akik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan fiúk, akik a nőiesen telt go-go táncosokat kedvelik?

Figyelt kérdés
2009. okt. 16. 13:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hát nemtom, én night-klubban nem láttam még olyan lányokat, akiknek nem volt melle. Nem szoktam nagoyn odajárni, de már csak a filmekben is azért ha nézel egy ilyen táncos lányt, akkor láss is valamit, ne csak egy deszkát. Én személy szerint barátnőnek a szép nagy mellű lányokat szeretem, akik nem kövérek, de nem is véznák, a véznák kora a modell-szakmában is 4-5 éve lejárt nagyrészt. De ha egy gogo-st nézel meg, azért ne egy hurkát láss, mert az eléggé lehangoló tud lenni. Akármennyire is szeretem, ha vna mit fogni a lányon, ha egy lánynak dekoratívnak kell lennie, és sokan gyönyörködnek benne, akkor már ne legyen ízléstelenül kövér, de persze vékony se. Aztán hogy mi az "ízléstelen", és kinek mi az ízléses, azt ki-ki maga válogatja, de szerintem amit leírtam, az a nagy átlagra igaz...
2009. okt. 27. 09:30
 12/12 anonim ***** válasza:
Ég és földnyi különbség van a nőiesen telt, és a telt lányok közt. A telt lány nem feltétlenül pozitív, kivéve ha valakinek ízlésficama van, viszont a nőiesen telt lány nálam nagyobb mellehet, és esetleg feneket jelent, szép nőies csípővel, ami szerintem minden esetben pozitív lehet csak. Shakira, Beyonce (rem jól írtam) mindegyikük 5*-os, csak ne énekelnének. Beyonce hozzám közelebb áll alakra, de Shakirát sem rugdalnám le, az tuti...
2009. okt. 27. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!