Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
K. Urvas vagy szexi? Ferfiak velemenye erdekelne inkabb
A szexi, vagy qrvás öltözet arra jó, hogy a partneredben fenntartsd a figyelmet. Picit olyan,mint az állatvilágban a feltűnő tollazat. Minél színesebb, minél feltűnőbb, annál nagyobb a siker, hogy arra a nőstényre startol a hím.
Most picit sarkalatos példa, de pár hónapja egy barátnőm panaszkodott, hogy a pasik átnéznek rajta. csinos lány, de ahogy öltözött,az valami borzalom. Mindenhez balerina cipő (persze, aranyos,6 éves lánynak), bő cuccok, vagy edzőcipő...A járása olyan volt,mint egy SS osztagnak, ahogy csapdosta a lábát és úgy ment, mint Schwarzenegger a T2-ben,amikor megy a kocsmába hogy ruhát szerezzen.
Mondtam neki, hogy öltözzön. Elvittem sok ruhaboltba és megmutattam,mi szexi,mi nem. És megmutattam lányokon, hogy melyik a szexi járás,melyik a trappolás. Mondtam neki, nézzen meg egy két cigó csajt. Oké, némelyik undorító,de amelyik csinos, az iszonyat izgatóan jár, ahogy a csípőjét mozgatja.
Most a lány szexin öltözik, figyel a járására és bomlanak utána a pasik. Szerintem szörnyet alkottam :DDDDDDDDDDDD
Szóval ne félj az extravagánsabb szexi cuccoktól. A pasid imádni fogja.
Feltéve ha nem az a bunkó fajta,amelyik mellett ha mész és egy másik pasi megbámul, akkor rámozdul, hogy MIT BÁMULOD A CSAJOM? KÖCSÖG!!! :D
Én imádom, amikor az aktuális kedvesemet megnézik. Büszke vagyok rá, hogy velem van. Nézze csak meg jól,mert ez a lány velem jön haza, engem szeret és én szexelek vele. Persze a cuppog neki,meg bunkón beszól, megvárom, amíg a lány leépíti a pasit. Ha arra sem kap észbe a manus, akkor illemet tanítok neki :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!