Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok. Miért nem fogjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok. Miért nem fogjátok fel hogy mi férfiak nem akarunk tőletek barátságot, hanem nőként akarunk ttiteket és jókat dugni veletek? Legalábbis a többség.

Figyelt kérdés
2013. júl. 3. 10:39
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem itt te nem érted lényeget. Nem az a baj, hogy te nem akarsz egy nőt barátnak vagy nekem ez nem jön be. Szíved joga. Az a baj, AHOGY a nőkről beszélsz! Téged idézlek:

"egy nőnek sem lszek a lelki szemetes ládája,amiért cserébe semmit nem kapok."

"Inkább használják csak a testemet mint hogy lelkileg élősködjenek rajtam..ott a pasija.Szipojozza azt..."

Ha te lennél az utolsó férfi a földön, akkor sem kellenél semmire sem...

2013. júl. 3. 22:22
 52/53 anonim ***** válasza:
36%
A kérdezőnek teljesen igaza van. És elmehet a francba a sok lelki parazita cafka itt. NINCSEN barátság fiú és lány között, ezt fogátok fel. Az a sok szerencsétlen akiről azt hiszitek hogy a barátotok, mind csak a puncidhoz szeretne jutni, csak nem mer bepróbálkozni mert szóba nem állnál vele többet, így csak reménykedik hogy egyszer becsesztek valami bulin, vagy sírva felhívod egy szakítás után és akkor eljön az ő ideje. Sajnálom lányok, de ez van. A férfiakat úgy teremtették hogy a punci legyen az első és utána minden más. Ha nincs punci akkor más sincs. barátság se, egyáltalán kommunikáció sem.
2013. júl. 20. 17:06
 53/53 anonim válasza:

Kedves elöttem kommentelö!

mi az hogy lelki parazita cafka??

azért mert mi nem csak a d*gásra megyünk mint te, és a hozzád hasonló nemnormális szexmániás pasi attól paraziták vagyunk?

Szerinted nem lehet normálisan elbeszélgetni a másik nemmel?

Volt neked, és a drága kérdezőnek egy normális PÁRKAPCSOLATA ami nem a szexre épült?? vagy csak úgy megvolt a menet és húzz innét mellölem buta liba alapon?

sajnálom hogy ilyen szegényes a felfogásotok. igen is van barátság fiú és lány között, úgy hogy egyik fél sem gondol szexre! Csak szimplán a jó szórakozás és a jó traccspartik miatt vannak jóban. Hisz teljesen más egy nő és egy férfi gondolkodás módja, így más az észrevételük is. ennyi. Néha igen is jobb egy pasival elbeszélgetni és itt nem arra gondolok hogy épp mit vegyek fel holnap s milyen körömlakkot válasszak ki ...

2013. aug. 1. 12:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!