Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok. Miért nem fogjátok fel hogy mi férfiak nem akarunk tőletek barátságot, hanem nőként akarunk ttiteket és jókat dugni veletek? Legalábbis a többség.
ma 10:59
Ok rendben...persze persze el is hiszem hogy majd elmondja hogy kicsapta rád...bla bla..
Ugyan azt írtam amit ide te osotoba.Nekem te ne ugassál te kis korcs:D
Minek neked pasi barát ha van pasid?Szánalom...
Én csak azzal akarok haveri kapcsolatot akire képtelen vagyok potenciális partnerként tekinteni,de valami csak megfogott benne.Amennyiben ő nem akar barátkozni,csak dugni akkor tárgytalan a dolog és hanyagoljuk egymást.
Aztán vannak akiket csak szexre szeretnék, majd utána jönnek azok a férfiak akikre akár társként is tekinthetek.
ma 11:12
Inkább használják csak a testemet mint hogy lelkileg élősködjenek rajtam..ott a pasija.Szipojozza azt...nem vagyok balek.Ha neked ez jó,akkor sok sikert.Majd meglátod ki fog jobban kijönni egy ilyen helyzetből.Te vagy az a nő aki lelkileg élősködik rajtad.
Nézz már először magadba!Utána szóljál le másokat!Nálad a fejedben van a bibi!
Talán azért kell a barát,hogy néha azokkal is ki lehessen mozdulni,ki beszélni dolgokat,vagy simán lelkizni!
Egy barát másként látja a dolgokat is!
Párom meg nem pillanatragasztó,hogy minden egyes percemet vele töltsem!Mindkettőnknek vannak külön barátai,akikkel szeretnénk programokat csinálni!Ha egymáson lógnánk állandóan csak megfolytanánk egymást!
ma 11:14
Na ez így korrekt.De szerintem egy valamire való férfi sz...rik a te kis barátságodra és inkább keres egy olyat aki férfiként tekínt rá és még néha meg is dughatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!