Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gaben1997 kérdése:
Csajok mi az elvárásotok egy fiútól?
Figyelt kérdés
2013. júl. 3. 08:52
1/14 anonim válasza:
Legyen nagy farka sok pénze. Kb ennyi.
23L
2/14 anonim válasza:
belsőre: nem kell hogy agytröszt legyen, de ha értelmes az nem árt, határozott de nem bunkó, ne legyen nyálas, nyitott ( valamilyen szinten)
külsőre: magas, kopasz, mackós ( vőlegényem is ilyen, de pont jó mert azt szeretem ha a karja izmos, de van egy kis pocakja) férfias, ha valami nem férfias benne pl kicsi a keze, keskenyebb a válla mint az enyém, vagy vékonyabb a karja az engem taszít.
ennyi jutott most eszembe :)
4/14 anonim válasza:
Fogmosás, tisztálkodás, dezodor!!!!!
6/14 anonim válasza:
2. vagyok, a tisztálkodás lemaradt, de gondoltam ez magától értetődő hogy egy büdössel, vagy dzsuvissal le sem állok. :D
7/14 A kérdező kommentje:
háát kössz a válaszokat megy a zöld :D
2013. júl. 3. 09:19
8/14 anonim válasza:
#5 Szerintem se, egy csaj nem adna ilyen őszinte választ. Valójában azt várják el, h a fiú legyen magas, jóképű, kigyúrt, gazdag, és az sem árt, ha nagy a szerszáma. A belső egyáltalán nem számít.
9/14 anonim válasza:
legyen magasabb mint én (vagy legalább olyan magas mint én kisebb semmi esetben sem) legyen jó a haja : D (nagyon sokat tud dobni) legyen kedves ,határozott, jó humora de ha kell legyen komoly ,ne várja h mindig a lány kezdeményezzen : D
hát igazából ennyi lenne
16/l
10/14 A kérdező kommentje:
köszi :D amúgy utolsó komizó tökre ijen vagyook xd
2013. júl. 3. 10:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!