Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondja nekem hogy mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja nekem hogy mit csinált a barátjával? Eléggé unom már. Direkt húz vele? Azért csiálja hog dugjam meg?

Figyelt kérdés
Van csaj,elég sokat szoktunk találkozni,jó pasinak tart és vonzódik hozzám.Szerintem szexelne is velem.Ennek ellenére többet van velem mint a barátjával és többet beszélget velem.De már unom hogy ha összevesznek azt is nekem mondja,vagy hogy éppen hogy dugta meg.Arra vár hogy lépjek és megdugjam?Már nem tudok mire gondolni.
2013. júl. 3. 08:46
 1/6 anonim ***** válasza:
ha zavar kérdezd meg tőle hogy miért meséli az ágyjeleneteit, ha lefeküdnél vele próbálkoz be hátha!:-)
2013. júl. 3. 08:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Lelki szemetes vagy.
2013. júl. 3. 08:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Az utolsóéval értek egyet! Sima lelki szemetes vagy, akinek el lehet mondani mindent.
2013. júl. 3. 09:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Talan ezt tooe kene megkerdezni. Es miert is zavar a viselkedese meg a szextapasztalatai? Nem ertem mi frusztral.
2013. júl. 3. 10:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehetseges hogy vonzodik hozzad es izgatja ha a szexrol beszelhet veled. Neked van tarsad? Mert ha nincs akkor lehet hogy csak kacerkodik, szivat. :)
2013. júl. 3. 10:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Dehogy azért csinálja. Csak szeretnéd, hogy azért. Csak egy lelki szemetes vagy, ahogy már említették.
2013. júl. 3. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!