Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztatok már ilyen problémával?
Egy hónapja vettem észre,hogy minden szexelés után a hüvelynyílásom alatt egy pár milis repedés van. de ez mindig csak szex után,vagyis emiatt van. de nemértem miért? Aztán napokig csíp,hisz csak a bőröm repedt fel,vagy jó 4-5 nap mire begyógyul annyira,hogy újra szexeljünk a párommal :( Aztánkezdődik előlről...
Ez mitől lehet?? ha volt már valakinek ilyen problémája legyen szíves írjon nekem!! köszi,22/L
Üdv!
Szerintem mindenképp figyelj erre oda, ha a sérülésnél valami fertőzés bemászik az nagyon csúnya tud lenni, kérdezz rá egy orvosnál a dologra, de nem hiszem, hogy nagyon aggódni kéne.
Annyi lehet, hogy a bőröd nem szokta még meg ezt a fajta igénybevételt, de tuti ami biztos alapon jobb ha egy szakember is mond rá valamit.
5éve volt az első együtlétünk a párommal. Igencsak ígénybe vagyok véve :PP
Köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!