Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Találkoztatok már ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoztatok már ilyen problémával?

Figyelt kérdés

Egy hónapja vettem észre,hogy minden szexelés után a hüvelynyílásom alatt egy pár milis repedés van. de ez mindig csak szex után,vagyis emiatt van. de nemértem miért? Aztán napokig csíp,hisz csak a bőröm repedt fel,vagy jó 4-5 nap mire begyógyul annyira,hogy újra szexeljünk a párommal :( Aztánkezdődik előlről...

Ez mitől lehet?? ha volt már valakinek ilyen problémája legyen szíves írjon nekem!! köszi,22/L

2009. okt. 15. 23:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%
lehet,hogy nagy a f@sza???
2009. okt. 15. 23:52
 2/11 anonim válasza:
70%
Lehet hogy jobban tennéd ha elmennél a pároddal egy nemibeteg gondozoba...../szerintem herpeszetek van oda-vissza fertözitek egymást...../
2009. okt. 16. 00:13
 3/11 anonim ***** válasza:
97%
Ez nem betegség. Valószínű, hogy nem nedvesedsz eléggé, vagy a párod szerszámja túl nagy, esetleg te vagy túl szűk. Az is lehet, hogy a technikátok nem jó. Próbáljatok mást pózt.
2009. okt. 16. 00:18
 4/11 anonim ***** válasza:
85%
szerintem mindenképpen keressetek fel egy dokit.
2009. okt. 16. 02:38
 5/11 anonim ***** válasza:
96%
Ilyen nekem is volt, ez attol lehetsége hogy nem voltál nedves, nekem még akkor is csipet ha wcre mentem nagyon rossz... azért nem árt ha elmész orvoshoz hátha felir valamit.
2009. okt. 16. 07:20
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha biztos vagy benne, hogy nem nemi betegség, akkor használjatok síkosítót és ne olyan hevesen szexeljetek. Ha nem múlik, irány a doki!
2009. okt. 16. 11:46
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen, ha nem nedvesedtem eléggé, vagy a párom kicsit durvább volt. Használjatok síkosítót!
2009. okt. 16. 12:12
 8/11 A kérdező kommentje:
aha! Köszi a válaszokat. van bennük valami...
2009. okt. 16. 14:19
 9/11 anonim ***** válasza:

Üdv!

Szerintem mindenképp figyelj erre oda, ha a sérülésnél valami fertőzés bemászik az nagyon csúnya tud lenni, kérdezz rá egy orvosnál a dologra, de nem hiszem, hogy nagyon aggódni kéne.

Annyi lehet, hogy a bőröd nem szokta még meg ezt a fajta igénybevételt, de tuti ami biztos alapon jobb ha egy szakember is mond rá valamit.

2009. okt. 24. 14:14
 10/11 A kérdező kommentje:

5éve volt az első együtlétünk a párommal. Igencsak ígénybe vagyok véve :PP

Köszi a választ!

2009. okt. 24. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!