Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik módszerrel lehet hamarabb és véglegesen túljutni egy reménytelen szerelmen?
A) Megpróbálni nem gondolni RÁ. (Hátrány: elég nehéz, ráadásul, ha később véletlenül valahol mégis összefutunk, akkor újra fellobbanhat, tehát "lappangva" bennünk marad az érzelem, ami mint egy időzített bomba, bármikor robbanhat, annak ellenére, hogy azt hittük, már nem veszélyes.)
B) Annyit és addig álmodozni RÓLA, hogy a végén már szinte csömört kapunk tőle, megunjuk és kiszeretünk belőle, mintha csak élőben történne a dolog. :) (Hátrány: az álmodozással sok időt és energiát elpazarlunk, ahelyett, hogy mindezt a való életre fordítanánk.)
előbb azt kéne tisztázni milyen konkrét viszonzatlan szerelemről van szó. Lehet például kapcsolatban átélni, de ott legalább valamilyen beteljesülés megtörtént. de lehet olyan is, hogy évekig vagy szerelmes valakibe, de sosem jöttök össze. ennek is lehetnek variációi, például hogy tud róla a szerelem tárgya, vagy csak plátói a dolog és sose mondod el neki. és ha tudja akkor is van minimum két lehetőség, hogy elutasít, megmondja hogy nem, ne is próbálkozz, de te azért mégis csak küzdesz, és ennél egyel szarabb, amikor nem mondd se igent se nemet, csak húzza az agyad. ilyenkor folyton azt érzed, hogy ő még nem döntötte el,d e a remény ott van... olyan ez mint valami életfogytiglani. én ebben az utóbbiban vagyok már hosszú évek óta. volt közben több kapcsolatom is, sőt egyszer majdnem meg is nősültem, de végül mindig visszatér az életembe Ő. és bele lehet őrülni. amikor hetekig nem is hallok róla, akkor úgy érzem, hogy megoldást kell találjak rá, hogy kiűzzem ezt az érzést magamból, de elég csak egy kedves üzenet tőle bármiről és máris a padlón kúszok, mint egy kiskutya. mindenkinek aki ettől szenved csak egyet tudok enyhítésül mondani:
Paul McCartney:
"a viszonzatlan szerelemnél csak egy rosszabb dolog létezik: a sosem kért szerelem..."
fel a fejjel pupákok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!