Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem tenne jót legalább három év katonai szolgálat a rinyálós, magukat érzékenynek tartó embereken?
Figyelt kérdés
Most komolyan, facebookon azt látom, hogy ott sírnak, hogy őket a csaj csak barátnak tartja, meg jaj bekerültek a barátzónába, hogy minden nő prosti, mind csak a kocsira bukik.
Én is rinyálhatnék, de nem teszem. Szerintem a katonaság jót tenne nekik, ott végre megtudnák, hogy milyen keménynek lenni.
24/F
2013. júl. 2. 14:13
21/26 anonim válasza:
Egyetértek, tényleg jót tenne egyes puhap*csöknek a katonaság! Szoktunk erről beszélgetni a barátokkal-barátnőkkel, sokan egyetértenek.
26/L
22/26 anonim válasza:
...Azzal is egyetértek, hogy egyes lányokra is ráférne. Én mennék, ha hívnának. És valószínűleg sokan irigykednének rám, mert igen jó kondiban vagyok és jól lövök! :D
26/L
23/26 anonim válasza:
Mindenkinek aki szerint ez jó ötlet: a lehetőség nyitva áll, ha annyira jó ötlet akkor tessék jelentkezni katonának. De ugye tudjuk, hogy csak a szájtépés megy igazából.
24/26 anonim válasza:
Egyetértek veled,kedves kérdező.;)
25/26 anonim válasza:
Hát amikor faterom volt katona a felettesei nyomoronc s-e-g-gfejek voltak akik ott szívatták a katonákat ahol tudták és itt nem arra gondolok, hogy plusz 50 fekvőtámasz vagy ilyesmi. Egy katonatársa éjjel őrségben szépen ültő helyében a lába közé vette a fegyvert csővel felfelé, rá a száját és rányomott a ravaszra, a fejéből lószar se maradt. Egy rokonunk békés kedves ember volt amikor visszatért a katonai szolgálatból akkor pedig mindenféle rángógörcsei voltak és rá sem lehetett ismerni. Most ne mondja senki, hogy természetes szelekció és a gyenge elhullik, mert az f-a-s-z-ság. Rendes tisztességes embereket is előfordult és még ma is önkénteseket is tönkre tud vágni teljesen a katonaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!