Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tv érzékenységem van. Ez mennyiben gátolja a fiúkkal való ismerkedésem?
Figyelt kérdés
Mindig amikor elhaladok egy tévé mellett, annak hatósugarában, azonnal elektromos felhő vesz körül és tompa jellegű, de erős fejfájásom lesz, és úgy hallom mint ha erősen zúgna a fülem ami szinte elviselhetetlen számomra. Ha 5 percnél több időt töltök el egy ilyen televízió hatósugarában mellékhatások jelentkeznek.
Igen.
2013. júl. 2. 13:33
11/14 A kérdező kommentje:
Te talán nem szoktál ideges lenni? Tudod mit, ne menj emberek közé!
2013. júl. 2. 14:46
12/14 anonim válasza:
Azért ennyire felidegesíteni magad egy ilyen dolgon nem kéne. :D A fiúk nem szeretik az idegbeteg lányokat.
13/14 anonim válasza:
Érdekes nekem is van TV érzékenységem. Multkor kerestem a szobába a földön valamit (négykézláb), valahogy meglöktem, és rámesett a TV ! 72-es képcsöves Grundig! Asszitem beszarok, olyan érzékenység tört rám ! :SSSSS
14/14 anonim válasza:
EHS-ről hallottatok már? (elektromágneses hiperérzékenység)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!