Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki tini lányokról képet?
Nem kell meztelen, a lényeg ,hogy cukik legyenek..Én 16 éves vagyok és velem egykorú lányok érdekelnek.Neten sehol nincs ilyen oldal ,max ilyen társasági.: myvip,iwiw
Nincs valami weboldal ahol vannak képek??Köszi
(15-18ig lévö lányok)És nemvagyok pedofil
én csak a myvipet iwiwet tudom ajánlani hidd el ha időd engedi és még türelmes is vagy nagyon cuki csajokat találsz én a myvipen már találtam már meztelen csajt is és állítom nem volt 15 se
ha a közösségi oldalakon kívül keresgetsz megütheted a bokád...sok ilyen oldalt rendőrök üzemeltetnek pedofilok után keresnek és ez nem kamu
A pedofil kérdést valahol egyszerűbben intézik:
Srácok srácok tudtam amugy hogy ez lesz..Azutso kép az elég durci habár engem annyira nemkavar fel mert (lehet hülyének fogtok nézni)deee volt egy idöszak mikor napmint nap ilyen képeket néztem hogy hozzászoktassam a gyomrom a rosszhoz gusztustalanhoz...
Myvipen vannak jocsajok kamra is felszoktam venni náhényat..amugy ha 16 évesen meztelen 18 alatti lányokrol vannak képem a gépen akkor is megbüntetnek?mert ha igen akkor inkább nemteszem..
Mivel 18 alatt van, ha megtalálják, mész pedofília miatt a sittre - ott pedig, mint az előzőleg általam belinkelt kép is mutatja, nem igazán szívlelik őket. Nálunk ilyen nem történik meg, viszont páran biztos bemutatják milyen az, amikor az erősebb rákényszeríti az akaratát a gyengébbre.
Te nem vagy ilyen helyzetben - remélhetőleg. Viszont ne kísértsd a sorsot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!