Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így van esélyem megfektetni a csajt?
Figyelt kérdés
A héten találkozok egy volt osztálytárammal, elmegyünk iszogatni. Teljesen haveri szintű a viszonyunk, de mostanában eléggé egyedül voltam és rám jött a kangörcs. Szeretnék lefeküdni vele utána, baráti szinten (barátság extrákkal). Lehetséges?2013. júl. 1. 18:44
2/7 anonim válasza:
Nem ismerem a csajt, nem tudom, hogy mennyire "laza erkölcsű", vágyik-e a dologra, vagy bejössz-e neki egyáltalán. Szerintem leginkább ezek függvényében dől el a dolog. Az esélyed 50%; vagy meglesz, vagy nem.
3/7 anonim válasza:
Hűűű nem gondoltam, hogy ilyen nyíltan felvállalod a gumisrác szerepet. :O
4/7 anonim válasza:
Szerintem elhajt és meg is érdemled. Nagy baromság ez a barátság extrákkal, egy csajért meg kell dolgozni, nincs ingyen ebéd. (és d.gás)
5/7 belbolyhocska válasza:
Szerintem könnyen meglehet. Főleg, hogy ismeritek egymást és inni mentek simán összejöhet a dolog. Attól is függ, hogy bejössz-e neki. Ha dugni akar úgyis észreveszed a ráutaló jeleket...
6/7 anonim válasza:
Mégis miből gondolod hogy ő is lefeküdne veled? Utalt rá? Mert ha nekem egy haverom előállna ezzel körberöhögném hogy mit képzel magáról.
22/L
7/7 anonim válasza:
szia kérdező, végül hogy ment az este?
sikerült lefektetni a csajt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!