Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legnagyobb hülyeség, amit részegen csináltál?
Én egy olyan csajjal jöttem össze részegen, akit amúgy bottal sem piszkálnék meg. Azóta fő a fejem miatta. :S
18 F
Lesmároltam egy csajt, akinek belehánytam a szájába.
Egyszer hazafelé unokatesómmal beestünk egy árokba, és elaludtunk.. Reggel a mamám barátnője keltett fel minket.
Barátnőmmel elloptunk a barátom lakáskulcsát (amiről kiderült, hogy nem az ő lakáskulcsa volt hanem egy barátjáé) és még egy 2l-es VBK-t is (amiről kiderült, hogy csak cola volt).
A kocsmába belehánytam a csapba, és még vizet is engedtem rá hátha lemegy, nem ment... Utána láttuk, hogy a tulaj pasija megy a pumpával meg gumikesztyűvel (akit amúgy utálunk).
Fesztiválon találtunk két db szaros ezrest, és azzal fizettünk.
Barátnőmék borospincéjénél elfáradtam, és úgy döntöttem, hogy leülök sikeresen egy bokorba.. A bokor kiszakadt a földből, mi visszaraktuk. Pár nap múlva a papája szomorúan nézte, hogy miért olyan sárga az az egy, a többi meg szép zöld.
Volt még pár apróság, széttörtünk kerítést, wct, kanapét, stb. :D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!