Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti amikor pl myvipen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti amikor pl myvipen a képeitek alá ír sok pasi/gyerekXD, hogy milyen jól néztek ki. meg "nyaliznak" nektek, ti mit gondoltok róluk?

Figyelt kérdés

Lányok! Ti amikor pl myvipen a képeitek alá ír sok pasi/gyerekXD, hogy milyen jól néztek ki... meg "nyaliznak" nektek, ti mit gondoltok róluk?

Csak a múltkor úgy feltőnt, hogy egy pár lány kicsit merészebb képeket tölt fel magáról... és a pasik meg nyaliznak"ilen jó a se_gged, oylan jó a melled" stb...

Az lenne a kérdésem, hogy láynok! Ti mit gondoltok, amikor ilyeneket írnak kommentbe? Jólesik? Vagy cska kiröhögitwek az iylen fiúkat?XD

Főképp oylanok írjanak már, akik már "tapasztaltak" ilyen téren!XD:DDe írhat más is.

Köszi!

Kort, és nemet is!

2009. okt. 15. 17:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Aki ilyen képet tölt fel annak bizonyára pont az a szándéka hogy nyalizzanak neki,szóval tuti jólesik nekik,és növeli a csaj önbizalmát.

Bár nem értem hogy egy egész ország előtt minek kell mutogatnia magát.Ha meg arról van szó,hogy valaki megkéri mutasd már meg a melled élőben is,ahogy a képen láttam,akkor meg megsértődik,hogy hogy mernek ilyet kérni.xD xD

2009. okt. 15. 17:26
 2/5 anonim válasza:
100%
Én csak kiröhögni tudom ezt....
2009. okt. 15. 17:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Jólesik, legyezgeti a kis ribancok hiúságát. A normálisabbja nem tesz ám ki "merészebb" képeket, mert ők anélkül is megkapják azt a szeretet, amit ezek az ócska lányok a kommenteken keresztül. Lány vagyok, de eszembe nem jutott volna ilyen képeket feltölteni, mert van barátom, aki napjában tízszer elmondja, hogy milyen jól nézek ki és mennyire szeret. A legszomorúbb az egészben, hogy ezt általában a 13-17 éves lányok csinálják... mi lesz belőlük később??
2009. okt. 15. 17:27
 4/5 anonim ***** válasza:

azt hogy nem érdekel.

én nem teszek ki semmi magamutogatósat, mégis kapok ilyen hozzászólásokat.

nem foglalkozok velük.

2009. okt. 15. 18:26
 5/5 anonim ***** válasza:

aki ilyen képet tölt fel magáról,bizonyára örül az ilyen kommenteknek,mert az a célja,hogy a srácok bámulják őket és olyanokat írjanak.Nos,én ezt gondolom,bár tapasztalatot nem tudok írni,mert ilyen képet nem is csinálok magamról,nemhogy az internetre tegyem fel.

Olyan már volt,hogy írt egy srác kommentet hogy milyen szép vagyok,cuki a kép stb.. ilyenkor azt csinálom,hogyha érdekel a srác akkor írom neki,hogy köszi szépen a kommentet,igazán jó volt ezt olvasni:) ha nem szimpi a srác akkor csak annyit írok h köszi szépen és inkább más kommentre válaszolok:D

14,5/L

2009. okt. 15. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!