Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csavarjam el egy három gyerekes nős pasinak a fejét? Nem vagyunk beszélő viszonyban csak látásból ismerem De nekem ő kell!
11:16-os vagyok
Írt nekem privit a kérdező, és az a neve hogy "A törvényen kívüli" :)
Második vagyok, van igazság abban, hogy két (sőt, három, esetleg négy) emberen múlik a megcsalás, de egyrészt nincs olyan kapcsolat, amiben ne lenne probléma, ahol minden tökéletes. Aki ezt mondja, az hazudik, hiszékeny, átveri saját magát. Mindenhol vannak hullámvölgyek, és mint tudjuk, tökéletes ember sincs. Egy nős, háromgyerekes férfi az esetek többségében nehezen áll ellen egy esetleg fiatalabb, csinos nőnek, főleg ha az érezhetően kikezd vele. Imponál neki, hogy kell egy fiatal nőnek, és a legtöbb esetben meg is kapja. De ez a nőkre is igaz, csak ritkább dolog az, hogy egy többgyerekes, 30-40-es nő fejét akarja elcsavarni egy huszonéves srác, mint fordítva.
Ettől függetlenül nekem eszembe nem jutna egy nős, gyerekes férfi után rohangálni. Nálam tabu az olyan pasi, akinek van valakije, így kísértésbe sem ejteném. Elítélendő dolognak tartom ezt. Ha egy eleve rossz kapcsolatban van, és a dolog érzelmi alapon működik egy másik nővel, nem szándékos fejelcsavarás egyik részről sem, inkább elmélyülő barátság, az már megint más dolog.
"Mégis milyen nevet találtam volna ki? "csinibaba""
Nem, mert az tuti nem vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!