Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan csavarjam el egy három...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csavarjam el egy három gyerekes nős pasinak a fejét? Nem vagyunk beszélő viszonyban csak látásból ismerem De nekem ő kell!

Figyelt kérdés
2013. júl. 1. 11:06
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
84%
5-ös te valószínűleg ugyanolyan vagy mint a kérdező, szégyen, lehet hogy tönkremegy a házasságuk (bár ezt nem tudom honnan veszed) , de inkább később mint előbb, mert addigra talán felnőnek a gyerekek és könnyebben feldolgozzák hogy az apjuk lelépett egy ribivel... egyébként közel se biztos hogy a pasinak más nőre van szüksége. kérdező te meg ásd el magad, gondolkozz el azon hogy milyen érzés lenne neked a feleség helyében ha otthagy a férjed 3 gyerekkel csak mert a másik nőnek k*rhatnékja van...
2013. júl. 1. 11:19
 12/42 anonim ***** válasza:

11:16-os vagyok

Írt nekem privit a kérdező, és az a neve hogy "A törvényen kívüli" :)

2013. júl. 1. 11:24
 13/42 anonim ***** válasza:
akkor kamu a kérdés
2013. júl. 1. 11:25
 14/42 anonim ***** válasza:
94%

Második vagyok, van igazság abban, hogy két (sőt, három, esetleg négy) emberen múlik a megcsalás, de egyrészt nincs olyan kapcsolat, amiben ne lenne probléma, ahol minden tökéletes. Aki ezt mondja, az hazudik, hiszékeny, átveri saját magát. Mindenhol vannak hullámvölgyek, és mint tudjuk, tökéletes ember sincs. Egy nős, háromgyerekes férfi az esetek többségében nehezen áll ellen egy esetleg fiatalabb, csinos nőnek, főleg ha az érezhetően kikezd vele. Imponál neki, hogy kell egy fiatal nőnek, és a legtöbb esetben meg is kapja. De ez a nőkre is igaz, csak ritkább dolog az, hogy egy többgyerekes, 30-40-es nő fejét akarja elcsavarni egy huszonéves srác, mint fordítva.

Ettől függetlenül nekem eszembe nem jutna egy nős, gyerekes férfi után rohangálni. Nálam tabu az olyan pasi, akinek van valakije, így kísértésbe sem ejteném. Elítélendő dolognak tartom ezt. Ha egy eleve rossz kapcsolatban van, és a dolog érzelmi alapon működik egy másik nővel, nem szándékos fejelcsavarás egyik részről sem, inkább elmélyülő barátság, az már megint más dolog.

2013. júl. 1. 11:25
 15/42 A kérdező kommentje:
A gyerekei már nagykorúak szóval nem élnek velük. Mégis milyen nevet találtam volna ki? "csinibaba"
2013. júl. 1. 11:27
 16/42 anonim ***** válasza:
88%

"Mégis milyen nevet találtam volna ki? "csinibaba""

Nem, mert az tuti nem vagy :)

2013. júl. 1. 11:29
 17/42 anonim ***** válasza:
Az mindegy hogy a gyerekek nagykorúak akkor sem szabad szétrombolni egy házasságot, csak azért mert neked ő kell, gondolj már a feleség helyébe magad te gyík.
2013. júl. 1. 11:33
 18/42 A kérdező kommentje:
Minden ujjamra kapok pasit, de én őt akarom és előbb vagy utóbb megis szerzem. NEM VAGYOK GYÍK!
2013. júl. 1. 11:40
 19/42 anonim ***** válasza:
100%
De az vagy, ha megszerzed akkor minek tetted fel a kérdést ember????
2013. júl. 1. 11:42
 20/42 anonim ***** válasza:
90%
GYÍK VAGY. XDDDDDDDDDDD
2013. júl. 1. 11:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!