Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek? Ugye milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? Ugye milyen aranyos?!

Figyelt kérdés
A párom elment ma egy 4napos üzleti útra,Olaszországba.Az ebből keresett pénzből egy házat szeretne vásárolni,amiben majd később együtt lakunk. Mit gondoltok erről?
2013. jún. 30. 21:16
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Egyáltalán lány vagy? A párod férfi? Vagy meleg pár vagytok? Ez nem derült ki a kérdésedből...
2013. jún. 30. 21:27
 22/35 anonim ***** válasza:
10 milliót ? nem , nem ... ő HÁZAT tervez venni, nem lakást..szal 4 nap alatt egy 25-30 milkát fog megkeresni :D hehe
2013. jún. 30. 21:29
 23/35 anonim ***** válasza:
Bár mondjuk dubai-ba lehet sikerülne a 20 milka is...
2013. jún. 30. 21:29
 24/35 A kérdező kommentje:
Kertes házat igen! És nő vagyok!
2013. jún. 30. 21:30
 25/35 anonim ***** válasza:
A párod nem politikus véletlenül?
 26/35 anonim ***** válasza:
Már nem azért, de az miért utal irigységre h a válaszolók nem értik h miért jár ide a kérdező dicsekedni? Kérdés ebben nem nagyon volt mert sztem nagyon is jól tudja h komolyan gondolja, csak gondolom nincs kinek eldicsekedni. Így ide jött, kiírt egy "kérdést" és most várja h ajnározzák körül a szuper kapcsolatát.
 27/35 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem dicsekedésből írtam ki a kérdést!
2013. jún. 30. 21:31
 28/35 anonim ***** válasza:
Akkor mond már meg h mi értelme volt ezt kiírni!?
2013. jún. 30. 21:32
 29/35 The Other ***** válasza:

Bezzeg régebben, amikor még állt a Vasfüggöny, akkor nem lehetett ilyen könnyen 40 kiló szicíliai kokót átvinni a határon... Most pedig a "Zúnió" miatt már meg se kell állni, így könnyű!

Amúgy biztosan naaagyoooon aranyos, mint egy kis jegesmackó és cukormókus hibrid.

2013. jún. 30. 21:33
 30/35 anonim válasza:
Nyilván hosszú távra tervez. Nem is értem, hogy miért tetted fel a kérdést, egyértelműnek tűnik. Viszont, hogy hogyan alakul, az nem feltétlenül csak a tervezgetésen múlik. Bár így lenne... én is 2 éve vagyok a barátommal, tervezünk mi is mindenfélét, de attól még nem biztos, hogy úgy is lesz.
2013. jún. 30. 21:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!