Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Ugye milyen aranyos?!
Figyelt kérdés
A párom elment ma egy 4napos üzleti útra,Olaszországba.Az ebből keresett pénzből egy házat szeretne vásárolni,amiben majd később együtt lakunk. Mit gondoltok erről?2013. jún. 30. 21:16
11/35 anonim válasza:
"A párom elment ma egy 4napos üzleti útra"
...mondta ő és sose láttam többet. XD
Ne haragudj,de ez miért érdekelne valakit?
Max a NAV-ot,de őket nem azért :D
12/35 A kérdező kommentje:
Viccesek vagytok !! :D Tipikus magyar mentalitás!! Köszönöm !!
2013. jún. 30. 21:22
13/35 anonim válasza:
Én nem irigységből írtam. Ha bejön,akkor örülök és gratula.
14/35 anonim válasza:
10 milliót keres 4 nap alatt? mit dolgozik?
15/35 anonim válasza:
4 napos üzleti úton szerzett pénzből akar házat venni ? hmmm...érdekes. Azt te tudhatod, hogy hosszabb távra tervez-e, de mivel itt kell kérdezgetned, gondolom nem igazán érzed a szeretetét...Amugy vannak az ilyen tipikus tervezgetős pasik...Akik már pár hónap után látják a jövőt, hogy majd együtt nyaraltok, meg síeltek meg majd lesz közös kutyátok és összeköltöztök és és és....
16/35 anonim válasza:
Szerintem csak jól átb szott, és már haza se jön, tuti összejött valami olasz big.ével :D
18/35 A kérdező kommentje:
Köszi annak aki normálisan válaszolt!
2013. jún. 30. 21:26
19/35 anonim válasza:
Annyira látszik a válaszokból, hogy mennyire negatívak az emberek. Első meglátás az, hogy óóó mert ő Olaszba ment üzleti útra... - irigykednek azok akik lehurrogják?
Nem értem, olyan ellenségesek az emberek komolyan.
Kérdésre válaszolva, szerintem kedves gesztus. Aki ilyet mond, az biztos szereti a másikat és vele tervez.
20/35 A kérdező kommentje:
Már lassacskán 2éve is van,hogy együtt vagyunk!
2013. jún. 30. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!