Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az élet barátnő/nők nélkül?
Figyelt kérdés
25/F2013. jún. 30. 19:20
2/14 anonim válasza:
ha ezt kérdezed azt jelenti hogy te már a csajoddal születtél és azzal nőttél fel és nem voltál még szingli?
5/14 anonim válasza:
Hát,én 2 éve vagyok nő nélkül.
Ami óta van ilyen típusú életrem,ez a legtöbb,hogy nincs.
Hát,nem kell senkinek beszámolni semmiről senkinek.
Szóval azt lehet csinálni,amit akarsz.
De nem olyan jó érzelmileg.
Van jó is meg rossz is benne.
6/14 anonim válasza:
Olyan,mint a sivatagban víz nélkül.
7/14 A kérdező kommentje:
Igazából egy teljes életre céloztam, hogy azt milyen leélni anélkül, hogy lenne szex vagy párkapcsolat nővel.
2013. jún. 30. 19:25
8/14 anonim válasza:
Hát,erre senki sem tud válaszolni.Mert akkor halottakat kérdezel,nem?
Más nem élte még le az életét.
9/14 A kérdező kommentje:
Érzelmileg nekem se jó, hogy soha nem voltam senkivel, de minimális esélyt látok arra, hogy ez változzon is, sőt. Semennyi esélyt nem látok már. Legfeljebb prostituáltakhoz járkálhatok.
2013. jún. 30. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!