Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanács kell. Ha azt montam a fiúnak, hogy ne találkozzunk és ne írjunk egymásnak, akkor?
kicsit részletesebben..
miért mondtad,h ne keressen,ha aztán kibuksz azon, h nem keres?
most h is van ez?:)
Ezek után hülye lenne a kegyeidet keresni és írni.
Írj Te neki, ha nagyon bánt. Ha kicsit is kedvel, elnézi ezt neked.
Úgy értettem ,hogy mielőtt mondtam ,hogy ne keressen nagyon keveset keresett . Alig . Én pl. ráírtam 3x egy nap ő meg 1 szavas válaszokat küldött vissza . Elfogadtam ,hogy fáradt és hogy elfoglalt , dolgozik . Aztán meg mikor találkoztunk kellett megint felkaptam a vizet , és mikor végre elmentem hozzá és mondtam hogy a plafonon vagyok akkor annyit mondott majd elmúlik , fú hát az olaj volt a tűzre , azt sem kérdezte mi a bajom . Mikor elmondtam ,hogy nem akartam neki problémázni az elmúlt napokban , volt neki elég baja de akkor is nem esett jó hogy nem kersett . Nem igen lehetett vele beszélni . Ah én meg túl sértődős vagyok ,de ezután meg még rosszabb lett a nap . Nem tudom mit akarok vele vagy hogy ő mit akar velem , én egy nap annyit agyalok hogy 5 x változtatom a véleményem azzal kapcsolatban ,hogy most szakítás legyen vagy ne .
Mindenesetre nem tetszett neki mikor mondtam de csak chat-ben tudtam megmondani , szóval nem tesztett neki hogy nem akarom hogy találkozzunk .
Csak hogy azon kívül ,hogy nem vagyok szerelmes belé , legalábbis azt hiszem ,nem sok mindem mást tudok .
Nem igazán tudom definiálni vagy felismerni a szerelmet , de ha el tudom képzelni ,hogy mással találkozzak akkor szerintem nem vagyok szerelmes . Kötődök talán , na meg nincs nagy kedvem magam maradni , nem vagyok népszerű , randizni nem szeretek , tehát kilátás nagyon nincs egy másik kapcsolatra . Én ilyen krónikus döntésképtelenségben szenvedek . :/
Nem keresett, emiatt te hisztiztél egy sort, majd felszólítottad, hogy ne keressen. Gratulálok.
Ha szerinted ez kapcsolat, és itt minden rendben van, és így kell folytatni, akkor pedig mindkettőtöknek gratulálok: a srácnak, hogy kibírja, neked meg, hogy képes vagy ekkora mentális deficittel élni.
Én sem vallom, hogy ha valami elromlik, akkor azt azonnal ki kell dobni. Előbb meg kell próbálni megjavítani. De van az a szint, amikor két ember annyira nem illik egymáshoz, hogy felesleges.
Én is elég hisztis és makacs vagyok, és ez fontos szempont a párválasztásban: nem olyan pasit keresek, aki papucs-mód elviseli az összes hisztimet, hanem olyat, aki képes valamilyen módon féken tartani. Ergo aki mellett jobb ember vagyok. És ez jó esetben - más tulajdonságokban ugyan, de - kölcsönös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!