Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, minek örülnétek, ha a fiú milyen "szöveggel megy oda hozzátok ismerkedési célból?
Én-e így csináltam rég:
-Szia! Sanyi vagyok.
...és vársz. A labda ott, mindig beválló szöveg meg nincs. Ne is készülj rá! Lazíts, ne parázz! A harmadik ilyen után magad kitapaszt ösvényel eléred a célod.
Ne mond meg a neved csak ha o kerdi!ez fontos:)en mar megjartam egyszer mert a csaj rakerdett hogy ki a fene kerdezte?
Szerintem csinald a kovetkezot:
1.tudd meg a nevet
2.nezd meg mi a nevenek a jelentese
3.menj oda a csajhoz ahogy elkepzelted, koszonj neki es kerdezd meg a nevet, es aztan mond el neki hogy milyen szep nev es mond el neki a jelenteset. Ha esetleg nem mondja meg akkor kerdezd meg hogy kitalalhatom 3-bol es a 3-ra mond az o nevet(a tobbi meg ugyanaz)
4.ezek utan add onmagad;)legyel vicces kedves vele mindig, kerd meg hogy engedje neked hogy vigyed a taskajat ha eppen latod hogy bemegy valahova szaladj ele es nyitsd ki az ajtot. A lanyok imadjak ha torodnek veluk es kenyeztetik oket.
SOK SIKERT!!!
-hello, tim vagyok, mi a helyzet?
-hello, tim vagyok, úgy láttam imádnivaló vagy, és idejöttem
„mint ha ismernéd megnyitás”
vad idegen csajnak odaköszönni ... szia rég láttalak mi van veled ... meg se ismersz ? ... stb ... a csaj zavarában lehet hogy nem is tud semmit tenni ... aztán hoppá végén kiderül hogy ne is ő az minő véletlen hogy hasonlít valakire
te meg milyen újságot/könyvet olvasol ? ... stb
Szia! Mi a véleményed a:
a cseh sírások bérezéséről,
a zsíros farkú törpe makik párzásáról,
arról hogy anyám töltött káposztát főzött annak ellenére hogy paprikás krumplit kértem,
hogy Micheal Jacksont többen feltámadni vélték a napokban, ?
Ezek közül melyik az ami egész jó szerintetek?
"arról hogy anyám töltött káposztát főzött annak ellenére hogy paprikás krumplit kértem,"
nekem ez bejönne:D hatalmasat nevetnék rajta:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!