Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem ezt a fiút. Szerintetek milyen ő valójában?
vagy bestresszel.
sajnos manapság nem olyan ritka, hogy csecsemőkori dolgok miatt valakinek keveredik a jó és a rossz a szociális kapcsolataiban, és negatív, vegyes érzelmeket vált ki az aminek tisztán pozitívakat kellene. ezen sajnos semmilyen önálló személyiségfejlesztés nem segít csak a pozitív tapasztalat és az is csak hosszú idő alatt. ha sokat van társaságban akkor az ő helyzetében ez nem lehet olyan vészes. csak vázoltam egy eshetőséget.
én is majdnem ilyen vagyok avval a külömbséggel hogy én még bulizni sem szoktam, se csajok, se haverok. és a legdurvább hogy nincs is szükségem rájuk. nagyon befelé forduló vagyok viszont nem vagyok egy szük szavu ember sem, ha muszáj akkor jól kijövök az emberekkel.
Szerintem a hozzám hasonló embereknek nem lényeg hogy ki mit gondol róluk, csak is saját magukkal törödnek.
nekem is a szabadidömet a testépítés tölti ki, kaja, és pihi, és abszolut nem azért csinálom hogy a csajok megbámuljanak az utcán vagy hogy féljenek tölem az emberek. egyszerüen csak magamnak akarok tetszeni a tükörben, az csak a bónusz hogy sok lánynak bejönnek a muszklik:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!