Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne nézzenek meg a fiúk?
Nem vagyok kimondottan jó nő, de nem is vagyok bányarémség. (173cm, kb 56kg, sportos, de nem robusztus alkat, hosszú haj, kék szem) Amolyan felső közép, alsó jó kategóriásként kategorizálnám be magam, ha nagyon kéne, ám ez momentán lényegtelen. A problémám viszont az lenne, hogy iszonyatosan irritál ha megnéznek/ bepróbálkoznak/ flörtölni próbálnak / ismerkedni akarnak velem a fiúk/ férfiak. Tudnátok valamilyen tanácsot adni, hogy mit tegyek ez ellen? Tényleg megőrülök :D
Van barátom, jól megvagyunk, más pedig nem nagyon érdekel. Az ismerkedés / flört rész kimondottan necces, mivel aránylag jó kedélyű vagyok, és mindenkivel szívesen beszélgetek. Nos, ezt sajnos az utóbbi időben egyre többen égi jelnek veszi, és gondolnak mögé dolgokat. Az Isten szerelmére, csak én hiszek a fiú-lány barátságban?! :S
23/l
Próbálj meg szolidabban megjelenni, most erre mit lehet mondani...
Vagy csak az önbizalmad szeretnéd itt növelni.
Néhány csaj a két kezét összetenné, hogy valaki utánna fordúljon, szerintem örülj neki.
és is hiszek a fiú lány barátságban..
viszont ami a problémádat illeti próbáld meg úgy fellfogni hogy sokan tartanak szépnek...:)
Juj de szeretném , ha sok érdeklődő tüntetne ki a figyelmével .
Bár ha kapcsolatod van lehet azért zavar .
Én el tudnám viselni ,ha népszerűbb lennék .
Mindjárt megsajnállak :D
egyébként egy kicsit engem is zavar, ha megnéznek, de csak az olyanoktól, akik egyáltalán nem tetszenek, és bambulnak.
Ha tetszik a pasi, akkor nagyon imponál.
Öltözz visszafogottabban, kevésbé nőiesebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!