Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzódik sok NŐ a sötét hajú, sötét szemű és kreol bőrű férfiakhoz?
Figyelt kérdés
2013. jún. 29. 17:31
2/11 anonim válasza:
Én egyáltalán nem. Sokkal jobban szeretem a fehér bőrű, szőke vagy barna hajú kék szemű srácokat.
3/11 A kérdező kommentje:
ennyi erővel Indiába is költőzhetnének..xd
2013. jún. 29. 17:35
5/11 A kérdező kommentje:
Milyen nyalás?? xd
2013. jún. 29. 17:41
6/11 anonim válasza:
Neked elmentek otthonról?
a leírás alapján más egy olasz, egy arab, más egy török és más egy indiai,
mindegyikben van ilyen és olyan, mint mindegyik a fehérek között is,
ennek azoknál van jelentősége, aki csak a külsőre utazik N
7/11 anonim válasza:
8/11 anonim válasza:
Egy tippem van: azért, amiért sok NŐ meg a szőke, fehér bőrű világos szemű férfiakhoz vonzódik - mert ez a zsánerük.
9/11 anonim válasza:
Ezek szerint neked kimaradt az üvegtigris :D
10/11 anonim válasza:
sz tem nem vonzódnak jobban hozzájuk...
engem jópáran utasítottak vissza csak ez miatt mert kreol a bőröm, mert ha kreol vagy akk=igy cigo meg ugy cigo..és egy olyan inkább hanyagoljon alapon..
hidd el nem jó ha barna a bőröd, nem jön be..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!