Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Nekem világosbarna hajam, és...

Nekem világosbarna hajam, és zöldesbarna szemem van, hófehér bőröm. A párom félig roma, zöld szemmel, sötét hajjal, a bőre nagyon enyhén kreol. Milyen babára számíthatunk?

Figyelt kérdés
2012. jún. 21. 02:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%

alapvetően zöld szemű gyerekre

akinek szerintem világosbarna bőre lesz

de ugye a nagyszülőktől is örökölhetnek külső jegyeket

szóval lehet barnább is barna szemmel hajjal

mivel a roma vér dominánsabb , mint a világosabb karakter így inkább az fog dominálni

de ez jó, mert nem fog annyira könnyen leégni a baba/gyerek

nem kell minden percben naptejezni majd :)

2012. jún. 21. 02:15
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Csúnyát fogok írni: ezek a fenotípusok komplex genetikai jellegek.

Azaz több gén határozza meg ezeket a tulajdonságokat, és mivel véletlenszerűen kereszteződnek ezek a gének, csak azt lehet megmondani hogy melyik tulajdonságnál melyik a legvalószínűbb eset.

De ezek nagyjából azok amiket az első elmondott. De ne lepődjetek meg ha teljesen barna szeme lesz, előfordulhat.

2012. jún. 21. 02:44
 3/13 A kérdező kommentje:
Ha pl a párom nagyszülője roma volt,az is lehet hogy teljesen barnabőrű lesz a gyerek,ugye?Ezt egyébként orvos meg tudja mondani,nem?
2012. jún. 21. 03:09
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, lehet teljesen sötét bőrű is a gyereked, de ennek elég kicsi a valószínűsége, inkább az apukára fog hasonlítani ilyen szempontból, talán kicsit halványabb is lesz.

Elvileg az orvos meg tudja mondani ha már terhes vagy. Gyakorlatilag ez egy idő-és pénzigényes laboratóriumi munka, amit erkölcsi okok miatt nem engedélyeznek.

Ne akard előre tudni hogy milyen gyereked lesz. Legyen meglepetés!

2012. jún. 21. 03:15
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
a nagyon feketétől a hófehérig bármi lehet, ha meg több gyereketek lesz, akkor egész ellentétes kombinációk is kijöhetnek egy családon belül. Nekem is volt szőke! kék szemű! cigány osztálytársam meg hófehér bőrű zöld szemű is, a szülők meg sötét bőrűek voltak.
2012. jún. 21. 06:40
 6/13 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy 2-3 éves koráig nagyon világosbőrű lesz,de később be fog barnulni a bőre...Ez is lehetséges.
2012. jún. 21. 07:30
 7/13 anonim ***** válasza:
85%
De miért aggaszt téged, h nagyon cigányos lesz a gyereketek? Szereted a párod, nem? Vagy szégyenled a származását és nem akarod, h a gyerekeden meglátszódjon.
2012. jún. 21. 07:37
 8/13 anonim ***** válasza:
33%
Rengetegen fogják szekálni a gyerekedet, azért mert roma, komolyan gondoltad, hogy roma emberrel állsz össze?? Egyáltalán nem jó döntés, gondolt át még egyszer!! Egész életedbe vele fognak beazonosítani, meg a gyereket is, és ez elég megalázó is lehet.
2012. jún. 21. 08:11
 9/13 anonim ***** válasza:

Ez hasonlít az én családomra. Annyi különbséggel, hogy anya és az egész anyai ágú család kék szemű, de hulla fehér, azonnal leégős bőrű, világosbarna hajú. (kicsinek szőkék voltak a gyerekek itt) Apám jó barna bőrű, a családja is, majdnem fekete haj, sötétbarna szem. (gyerekként is barnábbak voltak a gyerekek, barna hajjal)

Én ebből a kombinációból lettem egy hulla fehér bőrszínű, zöld szemű, világosbarna hajú lány. (gyerekként is világosbarna, nálam eltűnt a szőke gén) A bőröm annyit módosult anyáéhoz képest, hogy én képes vagyok barnulni egy icipicit (bár inkább fehérebb kategóriában maradok sok-sok strand után is), nem égek fel soha rákvörösre, mint ő, még naptej nélkül sem.

Akkor másik példa a barátnőm. Anyukája szőkés barna, fehér bőrű, kék szemű nő. Apukája barna bőrű fekete hajú férfi, barna szemű. Barátnőm nagyon sötétbarna hajú, majdnem fekete szemű és barna bőrű lett. Alapból olyan, mintha mindig szolizna, mert télen is jó barna. Nyáron meg olyan, mint a legfeketébb roma. :)) Ezzel ellentétben az öccse világoskék szemmel, fehér bőrrel és tejföl szőke hajjal született és a mai napig (17 éves) így néz ki. Ég és föld van közöttük, hogyha egymás mellett állnak. :)

2012. jún. 21. 08:33
 10/13 anonim ***** válasza:
Én magyar vagyok.Világbőrű,világos barna hajú,zöld szemű(gyerek ként szőke hajú voltam)Ex férjem félvér.fekete haj ,barna szem,barna bőr.Kisfiam barna szem(inkább fekete)kreol bőr nyáron nagyon be barnul,világos barna haj...Imádom a fiamat de sajnálom is mert kap nagyon sok negatívot...5 éves de már lecigányozták pedig a neve "magyar".Nevelő apja magyar..
2012. jún. 21. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!