Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Nekem világosbarna hajam, és...

Nekem világosbarna hajam, és zöldesbarna szemem van, hófehér bőröm. A párom félig roma, zöld szemmel, sötét hajjal, a bőre nagyon enyhén kreol. Milyen babára számíthatunk?

Figyelt kérdés
2012. jún. 21. 02:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
90%

Ez egy akkor hülyeség. Már bocs. Az én családom nem roma, semelyik ágon nem volt roma családtag. Én mégi barna börű, könnyen barnuló (gyerekként az egész napos kintléttől szinte fekete), barna szemű (amikor megszülettem fekete volt), sötét barna hajú MAGYAR nő vagyok, és SOHA, DE SOHA senki nem cigányozott vagy romázott le, pedig van nálam fehérebb bőrű roma ismerősöm.

Szerintem, ha ez Téged kérdező aggaszt, hogy milyen lesz, akkor nem fogadod el igazán a párodat, tehát ne akarj tőle gyereket.

2012. jún. 21. 09:59
 12/13 anonim ***** válasza:
De most tényleg mondd már meg őszintén, hogy miért foglalkoztat ez téged ennyire, hogy erről kérdést írtál ki? A természetben pont ez a csodálatos, hogy nem lehet pontosan kiszámítani a genetikai variációkat (hacsak ugye nem nyúl ebbe is emberi kéz..). Attól félsz, hogy a gyerekre esetleg kiüt a roma vér és tetőtől talpig cigány lesz? Ha erről van szó, tényleg értékeld át a párodhoz fűződő érzéseidet...
2012. jún. 24. 12:16
 13/13 anonim ***** válasza:
ettől én is félek, ha gyerekem születik majd..én cigány származású vagyok, rajtam nem látszik külsőre, de az egyik testvéremen igen, és a nagypapámon is, apám is cigány származású. fájna ha a gyerekemet megszólnák a bőrszíne miatt..tudom hogy öröklődhet a sötétebb bőrszín
2013. jan. 26. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!