Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A prostituáltak látogatása tényleg olyan, mint egy bélyeg?
Persze nem a levelezőlapi, hanem a középkori eszköz, amivel megjelölték a bűnözőket, boszorkányokat, eretnekeket.
Az itt olvasottak alapján a lányok. kb. 80-90 %-a semmiféle kapcsolatot nem tudna elképzelni egy ilyen fiúval, teljesen függetlenül attól, hogy miért csinálta.
Ha valaki mégis megtette, jobban teszi, ha soha, még véletlenül sem ejti ki az ajkán?
Az nagyon jó lenne Acélszív! Az a baj ezzel, hogy borzalmasan nehéz ügy! a külsőmmel (elvileg)semmi gond nincs, de valahogy mintha a stílusom nem jönne be a lányoknak, szerintem jó esetben több százból egy, aki bevállalna, egyébként nem tudnak mit kezdeni velem.
Ismerkedni is nagyon nehéz manapság, mintha direkt arra mennének rá a lányok, hogy csak azért is elutasítsák az embert. Plussz az állandó lúzerezés se tesz jót az emebr önbecsülésének. Volt, aki ízt mondta, üljek le és vegyek elő egy papírlapot, írjam rá minden pozitív tulajdonságomat-ez addig működik, amíg ott ülsz. Amint felállsz és kimész, megszűnik.
Egyébként pont ez a baja a magamfajtának, hogy mindenen gondolkodik, mindent kielemez, más meg megoldja egy "Jössz b...ni?"-val. És a vicc, hogy állítólag gyakran még be is válik nekik.
Szóval a lényeg az, hogy az a bizonyos sokat emlegetett önbizalom nagyon kemény dió tud ám lenni, főleg a sok kudarc után. Plussz elég ocsmány egynémely csaj hozzáállása is a témához, amikor pl. belerúgnak az emberbe, hogy xy szóba se jöhet, túl jó hozzád és hasonlók. Nem tudom, miért kell ezt csinálni.
Acélszív, egy kicsit bővebben tudnál erről beszélni? Mit takar pontosan, életmóddal szemlélettel kapcsolatos?
Nem vagyok pesti, de attól még érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!