Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A prostituáltak látogatása tényleg olyan, mint egy bélyeg?
Persze nem a levelezőlapi, hanem a középkori eszköz, amivel megjelölték a bűnözőket, boszorkányokat, eretnekeket.
Az itt olvasottak alapján a lányok. kb. 80-90 %-a semmiféle kapcsolatot nem tudna elképzelni egy ilyen fiúval, teljesen függetlenül attól, hogy miért csinálta.
Ha valaki mégis megtette, jobban teszi, ha soha, még véletlenül sem ejti ki az ajkán?
1-es
Ha mondjuk hat éve volt utoljára barátnő, akkor ideje elgondolkodni ezen a lehetőségen is.
Nézd kérdező.Nem kell túl dimenzionálni.Semmi rossz nincs ebbe.Van időszak amikor az embernek nincs ideje ismerkedni,azért jár prostikhoz.De ugya a szükséglet az kell egy idő után.
Senkinek semmi köze ahhoz hogy éppen hogyan és kivel szexelsz,nem a középkorban élünk hogy ezért máglyára vetnek.:D
De valóban nem kérdkedjél vele.
nem az időről van itt szó, a képesség nincs meg. Gondolhatod, hogy azért hat évig csak befűztem volna egy-két lányt, ha úgy alakul.
Az, hogy volt kapcsolatom, a szerencse függvénye. Vannak kapcsolatfüggő lányok, akiknek néha már szinte mindegy, hogy ki, csak legyen mellette valaki. én is belebotlottam egy ilyenbe, legalább elmondhatom, hogy volt barátnőm.
Nem is fogom elmondani neki sem, sem másnak, csak nekik a szégyen miatt.
Lenne még egy kérdésem a kérdésen belül. Nagyon nehéz lehet vajon elhinni utána, hogy tényleg szerethetik az embert nem pénzért is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!