Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb lányok ti hogy állnátok ahhoz hogy megvegyék a harisnyátokat?
Figyelt kérdés
2013. jún. 27. 22:15
11/20 anonim válasza:
hát jó fiúk nem tudom ti milyen nőkkel ismerkedtek, de én ilyennel nem találkoztam, hogy az ilyen "alapabb" dolgokat tartaná furcsának egy nő és nem a durvább fétiseket.:) de nyilván megint én lehetek a különc, hogy nem értem a dolgot...:D
12/20 anonim válasza:
a harisnyás punci kiváló látvány:)
13/20 anonim válasza:
most még csak a harisnyádat vennék meg később meg a szolgáltatásaidat....istenem, milyen hülyék a mai lányok
14/20 anonim válasza:
Én nőként ne ítélem el, ha egy férfinak ilyen preferenciái vannak. De idegennek nem adnám oda, az túl intim, olyan mintha szexelnék vele.
15/20 anonim válasza:
yitnék direkt egy használtharisnya-kereskedést, oda jöhetnének vásárolni, akiknek kell
16/20 anonim válasza:
5. válaszoló: Oké, hogy valakinek tetszenek a szexi fehérneműk, ezzel semmi gond nincs, de akkor már van, hogyha úgy tetszik, hogy nem a nőn van rajta!
17/20 anonim válasza:
harisnyát megszagolni? hát ha az én lábamon egész nap harisnya van, pl nylon, és nem szellőző cipő, pl. magassarkú van rajtam, akkor nap végére én azt a harisnyát levétel után messziről elkerülöm :DD
18/20 anonim válasza:
én eladnám, végülis ez olyan mintha ha a bolhapiacra kivinném a cuccaim és eladnám, az pedig, hogy mit csinál utána vele az illető, az vhogy nem tud izgtani...
20/20 anonim válasza:
Előtte érlelném az illatot rendesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!