Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lesz belolem? Nem akarok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz belolem? Nem akarok ribanc lenni!

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

Olvastam ezt a kerdest , valaszoltam is ra .

Ugy erzem hogyha en is megtehetnem en is igy viselkednek .Szuleim nagyon konzervativak , szabalyok vannak nalunk , 18 vagyok , nem hiszem hogy lazadnek a szuleim ellen , ezert jon most elo az hogy mutassam meg de elemgyek bulizni es osszeszedek 10 pasit aki megdug.

Voltam mar pasival es en is ugy erzem szex nelkul nem lehet elni , a szex az nagyon jo, ki szertnek sok mindent probalni , csak valahogy ez belem van nevelve, hogy nem szabad es ne tegyem , persze tudom az hogy helytelen es robacos hogyha elmegyek bulzini es ott valakivel megdugatom magam , egyszer ilyent is csinaltam es nem bantam meg , meg megcsinalnam .

Nem tartom magam annyira okosonak de azert van egy kis muveltsegem , erdekel a pszichologia nagyon , de nem hiszem hogy elmezavaraim lennenek , normalis csaladban nottem fol , meg tul normalisban is ha szabad ilyent mondanom , akkor miert akarok igy viselkedni ?tudom hogy elitel mas , el fog itelni de megis ezt akarom .

Bocs a helyesirasi hibakert de nagyon siettem.

2009. okt. 14. 17:18
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

Ha pasi írta volna ezeket a sorokat, akkor ő lenne minden riban*cnak leírva, ugye?

Mert azok a pasik, akik nőket fektetenek le, ők is kurv*afik és nekik is múltjuk van, és egy normális nőnek nem fognak kelleni!

amúgy meg rengeteg ledér életet élő nő megy férjhez, mert a nők ha házasodnak, már nem érdekli őket a sok pasizás, és így ők a legjobb feleségek!

Tudjátok a mondást: ledér nőből lesz a legjobb feleség!

A kuraf*iból SOHA sem lesz jó férj, mert mindig félre fog ba*zni!

Sajnos ez az igazság.

Én azt ajánlom neked, ha akarsz szexelj de egy pasival és csak azzal, akit kívánsz is, és kicsit ismersz is!

Ne engedd, hogy kihasználjanak!!!!!!

Erre mindig figyelj! Mindig csak azt csinálj, ami neked élvezetet okoz!

L/27

2009. okt. 17. 17:55
 32/41 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 16:21

Koszonom ezt a valaszt nagyon :) , igen nekem tenyleg kimaradt egy kicsit , akkor is csinaltam volna csak nem lehetett . te pasi vagy vagy csaj?

2009. okt. 17. 17:58
 33/41 anonim ***** válasza:
Te merrefelé laksz? mert nyomhatnánk egy közös délutánt!
2009. okt. 17. 18:08
 34/41 anonim ***** válasza:
Szerintem nem baj, ha vágysz a szexre és ki akarsz szinte mindent próbálni. Az viszont elítélendő, ha egy buliban képes vagy 10 pasival is összejönni, csak hogy szexelhess. Erre már sajnos azt mondják többen, hogy ribancos. Kicsit vegyél vissza az élettempódból, mert nagyon könnyen elzüllhetsz, és tényleg ribanc leszel.
2009. okt. 17. 18:13
 35/41 anonim ***** válasza:
nekem is voltak egy éjszakás sőt hajmeresztőbb dolgaim is, komoly kapcsolatom is volt hosszú évekig, és utána kezdődött nálam a komolytalan korszak. Néha elgondolkodom, hogy végülis minek kellett ez vagy az nekem? De aztán mindig rájövök, hogy igenis jól tettem, hogy megtettem, mert amit szeretnél azt próbáld ki, így sokkal könnyebben kirajzolódik később, hogy milyen pasit akarsz magadnak. Egy dolgot bánok csak de szerencsére nem lett bajom, hogy nem mindig védekeztem. Ha lehetne, ez az egy az, amit másképp csinálnék. 100szor lehettem volna terhes vagy ami rosszabb milliószor, hogy lehettem volna AIDS-es vagy akármilyen fertőzött. Erre nagyon ügyelj légyszi, hogy ne adj ennek esélyt.
2009. okt. 17. 18:21
 36/41 anonim ***** válasza:

Hmm hát ez igen érdekes....

Igazából azt mondod hogy a neveltetésed más mint az életed jelenleg, amikor is összeszedsz vagy 10 pasit...aztán...

Amit érzel azért érzed mert amit teszel az ellentétes a társadalmi elvárásokkal szemben, meg ott a tömeges agymosás is amit tvnek nevezünk...

DE

igazából kevés ember van aki ki meri próbálni a saját határait. Ha elmész valahova és megdugatod magad abban igazából nincs sok rossz csak annyi hogy azt fogod még magadra is mondani hogy fűvel fával csinálod. És ugye mivel nem párkapcsolatban teszed így nem okozol senkinek "fájdalmat".

Azt fogadd el hogy ilyen a természeted, és nem lesz gond.

Éld ki magad amennyire akarod ha megteheted és ne 80 évesen gondolkodj azon hogy igazi lepedőakrobata lehettél volna. Menny és ismerkedj és lehetőleg ne az összes közeli barátoddal feküdj le.

Hogy fogsz tükörbe nézni? Miféle kérdés ez könyörgöm. Hát annyiszor leírtad hogy milyen jó volt amiket megtettél, és nem bántad meg és megtennéd újra...

Nem tudom miket szeretnél kipróbálni de mindig légy óvatos...sok a baltás gyilkos...

Ha szexuális játékokat szeretnél kipróbálni azt inkább olyannal akiben megbízol, akit ismersz...

Ha ki szeretnéd próbálni hogy milyen mikor a pasidat megcsalod akkor olyannal tedd inkább akinek nem fáj annyira mert pl még csak 1hete jártok és 2hete ismeritek egymást....

Nincs veled semmi baj...

De ha csak a szexért csinálod és nem vágysz kapcsolatra ott szerintem lehet egy ici pici bibi...vagy jó érzés neked a kurvulás...hát uram bocsájtsd, legalább sok sráccal teszel jót:D

A te életed, a te történeted, hozd ki belőle a legtöbbet és a számodra a legjobbat ha megteheted...

Érdekes lány lehetsz...

Jakomo 25

2009. okt. 17. 18:48
 37/41 A kérdező kommentje:
nem nem szedek ossze 10 pasit, megtehetnem de nem teszek . En is gondolkodok mielott szexelek es , kivel , hol , igaz kiprobalnam barmilyen extrem helyen de gondolkodom.
2009. okt. 17. 18:51
 38/41 A kérdező kommentje:
es igen jo lenne ha meg tudnam tenni a szexet barkivel , csk gondolkodom , ehh ez nem helyes es akkor bocs de nem akarok . Egyszer mentem volna bele hogy iegn ezt akarom de a srac ovszer nelkul akarta es abba nem mentem bele.
2009. okt. 17. 18:58
 39/41 anonim ***** válasza:

szoval akkor kicsit félreértettelek...

De azt akkor is tartom hogy érdekes lány lehetsz:P

Jakomo 25F

2009. okt. 17. 20:32
 40/41 A kérdező kommentje:
nem tartom magam annyira erdekesnek, szerintem en is egy etkoznapi unalmas teremtmeny vagyok.
2009. okt. 17. 20:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!