Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz belolem? Nem akarok ribanc lenni!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Olvastam ezt a kerdest , valaszoltam is ra .
Ugy erzem hogyha en is megtehetnem en is igy viselkednek .Szuleim nagyon konzervativak , szabalyok vannak nalunk , 18 vagyok , nem hiszem hogy lazadnek a szuleim ellen , ezert jon most elo az hogy mutassam meg de elemgyek bulizni es osszeszedek 10 pasit aki megdug.
Voltam mar pasival es en is ugy erzem szex nelkul nem lehet elni , a szex az nagyon jo, ki szertnek sok mindent probalni , csak valahogy ez belem van nevelve, hogy nem szabad es ne tegyem , persze tudom az hogy helytelen es robacos hogyha elmegyek bulzini es ott valakivel megdugatom magam , egyszer ilyent is csinaltam es nem bantam meg , meg megcsinalnam .
Nem tartom magam annyira okosonak de azert van egy kis muveltsegem , erdekel a pszichologia nagyon , de nem hiszem hogy elmezavaraim lennenek , normalis csaladban nottem fol , meg tul normalisban is ha szabad ilyent mondanom , akkor miert akarok igy viselkedni ?tudom hogy elitel mas , el fog itelni de megis ezt akarom .
Bocs a helyesirasi hibakert de nagyon siettem.
"Bocs a helyesirasi hibakert de nagyon siettem."
hova? ment a vonatod?
Most vagy fiatal élvezd az életet, csak ne bánts meg senkit és vigyázz az egészségedre. Röviden ennyi a véleményem :)
Ja és ne hallgass a sok irigyre :)
Oda siettem , hogy tanulok , holnap egy nagyon fontos vizsgam lesz:)
Igen, elvezem az eletet de nem akarok atesni a lo tulso oldalara.
Szerintem nem vagy ribanc...
Élvezd az életet..
Igazából sok sok vélemény fog születni rólad, ha ezt folytatod!
Dee szard már le!
Ha jól esik, ha élvezed akkor csináld csak :P
De a védekezésre mindig figyelj..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!