Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha egy férfi azt mondaná hogy ad 25 millióforintot (és tényleg adna) ha alkalmi szexuális kapcsolatot létesítesz vele akkor belemennél?
Na a váaszokról eszembe is jutott egy jó öreg vicc
"Pistike odamegy az apjához, és megkérdezi:
- Apa, mi a különbség aközött, hogy "elméletileg" és "gyakorlatilag"?
Erre az apja odamegy az anyósához, és azt kérdezi:
- Mondja, Mama, mit csinálna, ha egy kétméteres néger adna magának 5000 dollárt, hogy lefeküdjön vele?
Mire az anyós:
- Fiam, az én koromban az ember ne legyen válogatós, és különben is kell a pénz.
Erre az apa odamegy a feleségéhez:
- Drágám, mit csinálnál, ha egy kétméteres néger felajánlana 5000 dollárt, hogy lefeküdj vele?
Mire a felesége:
- Tudod, hogy szeretlek, de hát a gyereknek kell a cipőre a pénz, és nyaralni is el kéne menni, szóval feláldoznám magam...
Erre az apa odamegy a nagylányhoz:
- Kislányom, mit csinálnál, ha egy kétméteres néger adna neked 5000 dollárt, hogy lefeküdj vele?
Mire a lány:
- Tudod Apa, én már nagykorú vagyok, és szívesen kipróbálnám, főleg, ha ennyi pénzt kapnék érte.
Erre az apa azt mondja Pistikének:
- Látod kisfiam, elméletileg most van 15000 dollárunk, gyakorlatilag viszont három rossz r**banccal élünk együtt!"
Én a századáért is belemennék :P
24F
Egy nő ül a bárpultnál. Egy úriember szmokingban oda ül mellé és meghívja egy italra, majd feltesz egy kérdést:
- Hölgyem, ha adok önnek 100000$-t, akkor beszállna a limuzinomba és magamévá tehetném?
A hölgy elpirul, eltakarja az arcát, majd hosszas morfondírozás után kiböki:
- Uram, bármennyire is szégyellem, be kell vallanom, hogy igen.
- És 50$ is vállalná ugyanezt? - kérdezi az úr
- Mit képzel maga?! - háborodik fel a hölgy - Nem vagyok én k_rva!
- Az, hogy maga mi, már tisztáztuk, most csak az áron alkudozunk.
En nem, nem tudom elviselni h barki felettem alljon es fuggjek barkitol is. Ahol a penz ott a hatalom es nekem hatalom kell;P
De nekem igy most nincs is gondom ezzel, mert van amennyi kell:D L
Amúgy most kapcsolok... Fiúktól kérdezted? OMG.
Hát attól is függ, hogy milyen szerepet akar a dologban. Így elsőre azt mondom, semmi esetre sem, de ha az utcán élnék és éheznék akkor talán, de nem ő kúr engem, hanem én őt akkor TALÁN, de csak akkro ha már annyira éhezek, hogy már a kutyasz*rt is képes lennék megenni, csak legyn bennem valami - remélem ez nem fog bekövetezni, de akkor is először apiacról próbálnék elemelni valamit, de ha már onann is kitiltottak akkor jöhet szóba ez a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!