Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha egy férfi azt mondaná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha egy férfi azt mondaná hogy ad 25 millióforintot (és tényleg adna) ha alkalmi szexuális kapcsolatot létesítesz vele akkor belemennél?

Figyelt kérdés
2013. jún. 27. 14:57
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Ha legalább a felét előre átutalja, akkor igen, de diszkréció mellett csak. Amúgy hetero vagyok és undorodom az ilyentől, de nagyon jól jönne az a sok pénz, ebben a szörnyű anyagi helyzetben.
2013. jún. 27. 15:05
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Na a váaszokról eszembe is jutott egy jó öreg vicc

"Pistike odamegy az apjához, és megkérdezi:

- Apa, mi a különbség aközött, hogy "elméletileg" és "gyakorlatilag"?

Erre az apja odamegy az anyósához, és azt kérdezi:

- Mondja, Mama, mit csinálna, ha egy kétméteres néger adna magának 5000 dollárt, hogy lefeküdjön vele?

Mire az anyós:

- Fiam, az én koromban az ember ne legyen válogatós, és különben is kell a pénz.

Erre az apa odamegy a feleségéhez:

- Drágám, mit csinálnál, ha egy kétméteres néger felajánlana 5000 dollárt, hogy lefeküdj vele?

Mire a felesége:

- Tudod, hogy szeretlek, de hát a gyereknek kell a cipőre a pénz, és nyaralni is el kéne menni, szóval feláldoznám magam...

Erre az apa odamegy a nagylányhoz:

- Kislányom, mit csinálnál, ha egy kétméteres néger adna neked 5000 dollárt, hogy lefeküdj vele?

Mire a lány:

- Tudod Apa, én már nagykorú vagyok, és szívesen kipróbálnám, főleg, ha ennyi pénzt kapnék érte.

Erre az apa azt mondja Pistikének:

- Látod kisfiam, elméletileg most van 15000 dollárunk, gyakorlatilag viszont három rossz r**banccal élünk együtt!"

2013. jún. 27. 15:08
 13/28 anonim ***** válasza:
Ha előre ideadja
2013. jún. 27. 15:09
 14/28 anonim ***** válasza:
Kövezzetek meg, de én még arra se vagyok vevő hogy nyaljak a főnöknek a több fizetésért nem hogy ilyenre. Előbb maradok csóró minthogy belemenjek ilyenbe :) Az embernek vannak elvei én ezekhez tartom magam. Szóval a kérdésre válaszolva én nem mennék bele. Se 25 millióért se 125-ért. 23/F
2013. jún. 27. 15:10
 15/28 anonim ***** válasza:

Én a századáért is belemennék :P

24F

2013. jún. 27. 15:12
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Egy nő ül a bárpultnál. Egy úriember szmokingban oda ül mellé és meghívja egy italra, majd feltesz egy kérdést:

- Hölgyem, ha adok önnek 100000$-t, akkor beszállna a limuzinomba és magamévá tehetném?

A hölgy elpirul, eltakarja az arcát, majd hosszas morfondírozás után kiböki:

- Uram, bármennyire is szégyellem, be kell vallanom, hogy igen.

- És 50$ is vállalná ugyanezt? - kérdezi az úr

- Mit képzel maga?! - háborodik fel a hölgy - Nem vagyok én k_rva!

- Az, hogy maga mi, már tisztáztuk, most csak az áron alkudozunk.

2013. jún. 27. 15:18
 17/28 anonim ***** válasza:
50$-ért is*
2013. jún. 27. 15:19
 18/28 anonim ***** válasza:

En nem, nem tudom elviselni h barki felettem alljon es fuggjek barkitol is. Ahol a penz ott a hatalom es nekem hatalom kell;P

De nekem igy most nincs is gondom ezzel, mert van amennyi kell:D L

2013. jún. 27. 15:20
 19/28 anonim ***** válasza:

Amúgy most kapcsolok... Fiúktól kérdezted? OMG.

Hát attól is függ, hogy milyen szerepet akar a dologban. Így elsőre azt mondom, semmi esetre sem, de ha az utcán élnék és éheznék akkor talán, de nem ő kúr engem, hanem én őt akkor TALÁN, de csak akkro ha már annyira éhezek, hogy már a kutyasz*rt is képes lennék megenni, csak legyn bennem valami - remélem ez nem fog bekövetezni, de akkor is először apiacról próbálnék elemelni valamit, de ha már onann is kitiltottak akkor jöhet szóba ez a megoldás.

2013. jún. 27. 15:21
 20/28 anonim ***** válasza:
61%
Ahogy látom, van az a pénz, amiért majd' midnenki lazán homok*rvа lenne.
2013. jún. 27. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!