Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden körülmények között tilos megütni egy nőt?
am meg ha mással rajtakapod a nőt akkor törvény szerint csak ököllel ütheted az arcát :D
ha egy nő mocskos aljas féreg akkor megérdemel mindent.:) még az apja is üsse!
Utolsónak:
Szerintem a nők többsége nem állná meg pofon nélkül, ha ezt a párjuk csinálná, és igazuk is lenne.
"Szerintem a nők többsége nem állná meg pofon nélkül, ha ezt a párjuk csinálná, és igazuk is lenne."
De fordítva már a fickó a szemét állat! Világos.
"Úgy tudom egyenjogúság van, kit érdekel hogy nő, ha ekkor baromsággal szórakozik."
Pontosan. Eszembe jutott még valami, ami igazából a lényeg lenne!
Ha az ember nagyon szeret valakit, akkor az érzései is nagyon szélsőségesek tudnak lenni iránta! Ezt szerintem már mindenki megtapasztalta, hogy a szerettünkre időnként sokkal dühösebbek tudunk lenni, mint egy közömbös emberre.
Ha valaki, akit imádunk, ilyet tesz, azzal szembeköpi az érzéseinket, szabályosan viccet csinál belőlük. törvényszerű ilyen esetekben a sokkhatás és az is, hogy olyat csinálunk, amit máskor nem tennénk!
Akinek nem tetszik a pofon, a következőt üzenném: Ne a pofon miatt aggódjon! Akkor kezdjen el félni, amikor a másik már képes lesz egy vállrándítással elintézni a dolgot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!