Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért fél ennyire a b. nőm a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fél ennyire a b. nőm a kapcsolattól?!

Figyelt kérdés

Legjobb b.nőm úgy néz ki hogy szerelmes..:) Aminek én is örülök mert ez az első akibe szerelmes. Már 5 éve legjobb b.nők vagyunk és mindent megosztunk egymással. Ő 13 éves, én pedig 14. Egy a baj..hogy már a pasival vagy a 20-dik talijuk lesz, és a b.nőm nem nagyon lép..:/ Múltkor is üveget pörgettünk és az volt a feladata h adjon a pasinak (akibe szerelmes) egy puszit adott is, viszont szájra már nem..:S Tudom nem kell neki elsietni de a b.nőm attól fél h elutasítja majd a pasi (pedig már rlég sok jelet adott h érdekli őt..) azt mondta h most a hétvégén taliznak és majd csókolózik vele...de most tutira mondta de mindig ezt mondja és soha sincs belőle semmi. (A pasit ismerem, és beszéltem is vele...kérdeztem h bejön -e neki X és azt mondta h aranyos meg minden de most ennyi..) de ezt már kicsit régebben mondta.. de akkor miért ad jeleket h érdekli?

Tudom ezt neki kell eldöntenie h lép -e vagy sem...de nem tudom mi lesz így a "dologból".

2009. okt. 14. 15:06
 1/8 A kérdező kommentje:
Tudom fiatalok vagyunk még..de b.nőm folyton a pasiról beszél...a suliban is.:D
2009. okt. 14. 15:08
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Ja, már 13 éves, rég férjhez kellett volna mennie, vagy legalábbis orrba-szájba d..ni, nemde?? Jaj, istenem!
2009. okt. 14. 15:13
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem, nem kell őket leszólni, mert mi is voltunk 13-14 évesek, és nekünk is lehettek ilyen problémáink. Maiket, vagy az idővel elfelejtettünk, vagy annyira apróságoknak tűnik, a mostaniakhoz képest, hogy leszóljuk, mint az első válaszoló.

Véleményem szerint, nem kéne beleszólnod, hagyd, hogy kialakuljon köztük. Nem kell gyertyatartó nekik.

Másrészt, ha tényleg bele akarsz mászni az ügyükbe, és teljesen biztos lennék a dolgomban, leültetnem a barátnőmet, és leültetném ezt a fiút, és megbeszélném velük.

2009. okt. 14. 15:18
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem erre gondoltam, kedves válaszadó. tudom b.nőmnek kell eldönteni hogy mit csinál, csak félek h így nem lesz belőle semmi.
2009. okt. 14. 15:19
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem akarok beleszólni..csak azért mégis mindig tőlem kérdezgeti h mi lesz akkor meg akkor..:D de én mindig adok neki tanácsot.
2009. okt. 14. 15:20
 6/8 anonim válasza:
lehet h az a vki idősebb mint a bnőd? mert akk azért fél tőle.
2009. okt. 14. 15:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem se avatkozz bele.Te is jobban jársz és ők is.A másik dolgot pedig nem is értem,hogy miért is kellene a barátnődnek lépnie? A srác majd megcsókolja,ha úgy érzi nagyon szeretné.Attól én is kiborúlnék,ha a barátnőm által (vagyis általad) állandó nyomás lenne rajtam,hogy már 20-szor találkoztam a pasimmal,de még nem volt csók. És akkor mi van? Majd lesz a 25. alkalommal vagy még később.Ez nem lóverseny és egyikük sem egy tapasztalt valaki,ezeket a dolgokat is meg kell tanulni és eljön a megfelelő idő és alkalom.Drukkolj nekik magadban és ha tanácsot kér a barátnőd mondd,hogy hallgasson a megérzéseire és saját magára.

Hidd el könnyen válhatsz bűnbakká később.

2009. okt. 14. 15:45
 8/8 anonim ***** válasza:
13 évesen, nem igazán pasi az a pasi, hanem csak fiúcska.
2009. okt. 14. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!