Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nudistrandra szőr-ügyileg hogy "illik" megjelenni?
Barátommal tervezünk nudista strandra menni, és mivel én általában váltogatom az odalenti szőrzeti állapotom, fogalmam sincs, hogy érdemes hagynom (vagy nem hagynom), mikor oda megyünk. Csík? Háromszög? Teljesen pucérra igazából nem szeretném, azt alapjáraton sem szeretem, meg amúgy is, az még a nudistrandhoz képest is túl "kiszolgáltatott", vagy hogyismondjam... Szóval ennyire azért nem vagyok magamutogató, na :D
Tippek? Esetleg barátom hogy hordja magát odalent? Mi "illendő" ilyenkor, mi a "szokás"?
20 éves vagyok, barátom 21.
Bécs Dunasziget 2 x 10 Km partszakasz szép kiépített környezet úszás(tiszta álló víz nem a Duna főága) futás görkori biciklizés túrázás büfé mindezt ruha nélkül belépő, parkólódij stb nincs teljesen ingyenes csak időben kell érkezni hétvégén hogy megfelelő parkolóhelyet találj
Szőr ügyileg mindegy a nudizmus arról szól hogy jól érezd magad ami ezen a helyen csak rajtad és az időjáráson múlik
Még ma is teljesen mindegy.
Egyébként csupasz a divat, de tényleg nem nézi senki tátott szájjal, milyen vagy odalent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!