Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most Micimackó vagy Malacka a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most Micimackó vagy Malacka a lány? :D

Figyelt kérdés
ma megrögzötten azt állították nekem hogy Micimackó lány.. :D és ez nem hagy nyugodni..xd

2013. jún. 26. 22:10
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, hogy mindkettő fiú.
2013. jún. 26. 22:40
 32/36 anonim ***** válasza:

Winnie, az igazi micimackó története az első világháború ideje alatt Kanadában kezdődött, amikor a kanadai hadsereg csapatokat szállított Winnipeg-ből kelet Kanadába, hogy utána Európában csatlakozzanak a 2. Kanadai Gyalogos Ezredhez.

Amikor a vonat megállt a Fehér folyónál, Ontarióban, Harry Colebourn hadnagy, aki állatorvosként szolgált a 34. Fort Garry Lovashadosztály kötelékében, 20 dollárért megvett egy kis fekete nőstény medvebocsot attól a vadásztól, aki előtte megölte a medve anyját.

A medvebocsot Winnipeg-nek nevezte el szülővárosáról, röviden Winnie lett.

Winnie az ezred kabalaállata lett és Angliába ment a katonákkal együtt.

Amikor az ezredet a francia harcmezőkre vezényelték át, a most már kapitánnyá előlépett Harry a medvét a Londoni Állatkertbe vitte megőrzésre, majd a francia frontról visszatérve a medvét 1919. decemberében véglegesen odaajándékozta az állatkertnek.

Winnie az állatkert népszerű tagjává vált, 1934-ig élt, 20 évig.

Harry Colebourn a háború után is állatorvosként dolgozott, és sokszor meglátogatta Winniet, 1947-ben halt meg.

Amikor Milne is ellátogat az állatkertbe a kisfiával, a mackó története arra inspirálja, hogy megírja a gyermekirodalom egyik legnépszerűbb történetét.

Na most akkor mi van?:D Itt lánynak írja. Szerintem a malac a fiú.

2013. jún. 26. 22:57
 33/36 A kérdező kommentje:
MII? :D én ezt már egyáltalán nem értem....... :'D
2013. jún. 26. 23:00
 34/36 anonim ***** válasza:
én am abban a tudatban nőttem fel hogy eszembe se jutott azon gondolkozni melyik fiú melyik lány :O
2013. jún. 26. 23:08
 35/36 A kérdező kommentje:
hidd el nekem se.. de ma minden áron beakarták ezt beszélni nekem..xd
2013. jún. 26. 23:12
 36/36 anonim ***** válasza:
Összegezve: Micimackó eredetileg lány:DDDD
2013. jún. 27. 15:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!