Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 40 perces csók normális? Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 perces csók normális? Ti csináltátok már ilyen hoszan?

Figyelt kérdés
egy buliban táncoltam és odajött egy pasi, eggyütt tánszoltunk egy ideig asztán meg elkesztedd csókolni és csókolósztunk vagy 20 percet. aztán ő lelépett. kicsit később odajött hozzám egy fiú banda és az egyik ebből a bandából elkeszdedd velem tánszolni és hamarosan ő vele is elkesztem csókolózni, de vele már kb mindenhol minden pillanatban. kb 40-50 percig csókolóztunk nyelvesen és teljesen elzsibbadt a szám, a nyelvem.
2013. jún. 26. 21:57
1 2 3
 21/24 Zakathol ***** válasza:
Szerelem.
2013. jún. 26. 22:16
 22/24 A kérdező kommentje:
a szerelem től nem zsibbad a szájuk?
2013. jún. 26. 22:17
 23/24 anonim ***** válasza:

18as vagyok megint.

Hát,tudnék neked újat mutatni azt hiszem...

A végére.Pontosabban úgy volt általában,hogy találkoztunk délután 3 körül,és 4-5ig el voltunk,pl parkban beszélgettünk,vagy ilyesmi.Ott nem lehet látványosan falni egymást...Max egy pár félperces..

Aztán a fél hatossal hozzánk értünk,és kb 10ig csókolóztunk,azért kb,mert azért nem stopperoltam soha,de addigra már úgy ugye menni kellett fürdeni,az elején külön,aztán egy idő után együtt.Amíg nem volt szex,addig így ment.Utána is sok csók volt,de sok szex is.

Már nem vagyunk együtt,de ő a legutolsó,szóval vele szoktam példáulozni.Ja és nem,nem igazán zsibbadt el,csak a végére.De nyalni is elég sokáig bírtam erős tempóban,úgyhogy lehet csak simán edzett vagyok...

2013. jún. 26. 22:20
 24/24 anonim válasza:
Te egy ritka értelmes ember lehetsz!A helyesírásod 10/11-es!Tánszolni,nem bírom,kész,végem van.:DD Ilyen nincs:D
2013. jún. 29. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!