Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 perces csók normális? Ti csináltátok már ilyen hoszan?
Figyelt kérdés
egy buliban táncoltam és odajött egy pasi, eggyütt tánszoltunk egy ideig asztán meg elkesztedd csókolni és csókolósztunk vagy 20 percet. aztán ő lelépett. kicsit később odajött hozzám egy fiú banda és az egyik ebből a bandából elkeszdedd velem tánszolni és hamarosan ő vele is elkesztem csókolózni, de vele már kb mindenhol minden pillanatban. kb 40-50 percig csókolóztunk nyelvesen és teljesen elzsibbadt a szám, a nyelvem.2013. jún. 26. 21:57
11/24 A kérdező kommentje:
40-50 perc csók. kisebb szünetekkel ez tényleg megtörtnét!
2013. jún. 26. 22:07
12/24 anonim válasza:
1-es ne zavarjon, hogy Grétsy lászló még él és jól van.
13/24 A kérdező kommentje:
mert a buliban elkesztünk egymásra tapadni teljesen a végéig aztán meg vele mentem haza és még a buszmegálóban is csókolóztunk, meg megáltunk séta közben csókolózni stb
2013. jún. 26. 22:08
14/24 A kérdező kommentje:
onnan is tudom hogy ilyen hosszú volt mert teljesen elzsibbadt a szám ...
2013. jún. 26. 22:09
15/24 Zakathol válasza:
Lesz@rjuk ezt az egészet. Érted te ezt, kedves kérdező?
40 perc nem nagy cucc, 1 óra sem. 3-4 óra már alakul.
Nem vagy egyedi, nem vagy különleges. Kész. Pont. .
16/24 anonim válasza:
Képletesen írtam. De ha nagyon zavar, akkor Grétsy László a haját tépi.
17/24 anonim válasza:
nincs olyan, hogy elkesztünk értsd már meg!!!!
elkezdtünk<- így szól helyesen
18/24 anonim válasza:
Hát,ez így elég r.ibancos...
Amúgy a legutolsó hivatalos barátnőmmel az első időkben volt,hogy kb 3-4 órán keresztül csináltuk ezt,és a végére(én borostás vagyok általában) tiszta piros lett az álla,mint akinek leégett,vagy nem is tudom.Az aranyos volt,ez meg,amit te ,az gusztustalan...
19/24 anonim válasza:
Most mit vársz, keressem meg az IP-d és kezdjek el nyitott portokat keresgélni a gépeden, majd az elmentett böngészési adataid közül halásszam ki az egyértelmű bizonyítékokat arra nézve, hogy egy gyökér vagy? Fake-nek béna, valóságban meg nem állja meg a helyét.
20/24 A kérdező kommentje:
hogy tudtáok órákig csinálni?? nem zsibbadtatok be?
2013. jún. 26. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!