Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire jelentőségteljes egy csók? Bárkivel tudtok csókolózni, vagy csak olyan személlyel, aki iránt érzel valamit?
Van egy férfi, most ismerkedünk egymással, eddig csak figyelgettük egymást.
Felhívott már telefonon is párszor, és pont ma említette, hogy már nagyon várja, hogy megcsókoljon. :)
Ez az érzés kölcsönös amúgy, nem is ezért a kérdés.
Akkor ezek szerint érezhet irántam valamit?
Hanem valahol olvastam, hogy a csók nagyon belsőséges dolog, és hogy nem mindenki képes rá akárkivel.
Fiúk, lányok, hogy vagytok ezzel?
Tapasztalatok, élmények?
Igen, én is ezt hallottam, s hogy nagyobb jelentőséggel is bír, mint a szex, bár ezt mindenki döntse el saját maga.
Egyértelműen nem csókolózol akárkivel, csak aki iránt vonzódsz, én se tudnék olyannal, akiért nem vagyok oda
Hát szerintem bensőséges lehet egy csók attól függ kivel h és hogyan történik.
Mert nekem személyes tapasztalatom h egy pasival akivel nem jöttem össze jobb volt a csók mint akivel jártam is...úgy h lehet változó is .
Remélem te nem tudsz csókolózni azzal, aki iránt én érzek valamit... bár ki tudja.
Komolyra fordítva a szót: vonzalom kell hozzá, szerelem nem feltétlenül.
Egyetértek!
Vonzalom az, ami kell, nem szerelem. DE! Nyilván szívesebben csókolom a szerelmemet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!