Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan smároljam le? 17/L
Sziasztok.
Arrol lenne szo hogy van egy fiu... Van csaja de a csaja meg csalta es ossze omlott nagyjabol segitettem neki h jobb kedve legyen de most kavargat a csajaval.... Viszont nagyon nagyon szeretem es ugy vagyom arra hogy megcsokoljam! Ezt hogy csinaljam?
Nezzek a szemebe vagy csak spontan smaroljam le? Hozzak elo egy olyan temat vagy miiii? Tanacstalan vagyok:(
ui: mar smaroltam nem is ezzel van a gond hanem azzal h h erjem el h letudjam smarolni....szeretek ramenos lenni(: de most felek
Szajra puszit?! MONDOM SMAROLAS.
Szajra puszi az szerintem semmi komolyabb a nyelves csok.
A srác összeomlott, erre te még jobban össze akarod zavarni?
A srác azért omlott össze mert szereti a lányt. Ha pedig szereti, akkor feleslegesen teszel szánalmas próbálkozásokat.
Ossze omlasa 2honapja volt segitettem neki ugy mond felepulni....
A csajjal neha nagyon neha beszel... Nem zavarnam ossze de nem.osztast kerek SEGITSEGET
tanulj meg írni
ha hülyeséget írsz, arra hülyeséget kapsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!