Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az apámmal csókolóztam először...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az apámmal csókolóztam először, nagyon gáz vagyok?

Figyelt kérdés
Az történt, hogy nagyon siettem, mert vásárolni meg moziba is mentem és apu puszit akart adni nekem de a nagy lendületbe ugy rácuppantam, hogy én is szégyenlem, azóta kerülöm is őt, ti mit csinálnátok a helyemben?
2013. jún. 26. 15:02
1 2
 1/14 Zakathol ***** válasza:
100%
Lentebb még anyádat dugtad.
2013. jún. 26. 15:03
 2/14 anonim ***** válasza:
Nevettem volna a helyeben, és bocsánatot kértem volna. Biztos nem haragudott volna meg, vagy nézett volna hülyének.
2013. jún. 26. 15:03
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Velem is volt már ilyen, mikor max 13 éves lehettem. Apum vitt haza anyámhoz kocsival(elváltak a szüleim), majd mikor puszit akartam neki adni, hirtelen a szájára ment.

Szerintem semmi nincs ebben, ha az ember nem tudatosan csinálja, csak véletlenül 1x előfordul...

2013. jún. 26. 15:04
 4/14 anonim válasza:
100%
szerintem nem gáz :D ez csak véletlen...de ne nagyon hireszteld... az apám meg annyira perverz idióta barom hogy kiskoromban 3-4 éves voltam 5 is és ő kidugta a nyelvét én is és összedörcsöltük szerintetek? :S egyébként alkoholista.
2013. jún. 26. 15:05
 5/14 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok és lány....
2013. jún. 26. 15:05
 6/14 anonim ***** válasza:
ez nem számít csókolózásnak... sok szülő gyerek csinálja egyébként a szájrapuszit, valakinek van hozzá gusztusa
2013. jún. 26. 15:06
 7/14 anonim ***** válasza:
6%
A cociális há segíjkíbűűű nem telik má kájárá, a cociális segíjkíbű nem lezs nektek vácsorá
2013. jún. 26. 15:09
 8/14 anonim ***** válasza:
Ez nem csókolózás,ez egy véletlen szájra puszi!!! :)
2013. jún. 26. 15:10
 9/14 anonim ***** válasza:
Így nem gáz.
2013. jún. 26. 15:14
 10/14 anonim ***** válasza:
dikkmá testvír, családba maradsz a devla vigyen el benneteket
2013. jún. 26. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!